fra briks til daybed
Stil

DIY: Fra gammel briks til smart daybed i fløjl og velour

6. februar 2019
af Pernille Albers
Foto: Martin Panduro | Stöj
En daybed har mange gode funktioner. Den er perfekt til ekstra gæster eller til en lille lur i utide. Her får du tip til, hvordan du nemt forvandler en gammel briks til en skøn og billig daybed.

SÅDAN LAVER DU EN GAMMEL BRIKS OM TIL EN SMART DAYBED

Du skal bruge
https://imgix.femina.dk/daybed-nem-1.jpg
gammel briks (loppefund) bredriflet fløjl (stof og stil) hobbyskum (stof og stil) hæfteklammepistol
Sådan gør du Find en gammel briks (søg på Dba.dk, eller besøg en loppehal). Mål overfladerne på din briks, og klip stof i de samme mål. Husk sømrum på 1 cm. Klip sidestykkerne og beregn 8 cm ekstra, der skal klammes fast i bunden. Sy sidestykkerne sammen, og sy derefter topstykket på. Betræk briksen med det nye betræk. Hæft det fast på undersiden af briksen med en hæfteklammepistol. Klip skum til ryghynde (her er den 20 cm kortere end briksens længde og 40 cm høj). Klip stof, og sy betrækket som en pose, uden sidestykker til den tynde skum. Placér ryghynden, og pynt med puder.
https://imgix.femina.dk/daybed-nem-3.jpg
Y-stol i rosa, 5.300 kr. Carl Hansen & Søn. Lampe, 3.500 kr. Madam Stoltz. Aflangt pudebetræk, 299 kr. Sofakompagniet. Kvadratisk pudebetræk, 299 kr. Sofakompagniet. Tæppe, 4.199 kr. Bloomingville. Plakat, 500 kr. Albers Interiør & Design. Væggen er malet i farven Space og gulvet i farven Oker fra Jotun. Tip Mange gamle daybeds har ryglæn på. Det kan ofte løftes af og erstattes med en tynd ryghynde. LÆS OGSÅ: Fra loppefund til lækkert guld
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også