Den rigtige bh til store bryster? Her får du undertøjsekspertens bedste tips
Annonce
Stil

Den rigtige bh til store bryster? Her er de 3 bedste tips

18. oktober 2016
af ANNONCE
Alle siger altid, at vi skal være glade for vores store bryster, men der skal en god bh til at få det bedste ud af dem. Vi har derfor fået Triumphs ekspert til at komme med tre uundværlige råd til os med store bryster.

1. Støt og løft

Gå efter en bh, der både giver støtte til barmen og løfter den lidt – uden at det betyder at stropperne gnaver i skuldrene. Støtten skal først og fremmest komme fra bh’ens bælte og skåle – ikke fra stropperne. Triumphs Magic Boost bh’er udmærker sig blandt andet ved den bløde bøjle (”magic wire”), som følger kroppens bevægelser og føles behagelig at have på, mens den støtter.

2. Markér taljen

Vi vil jo især gerne fremhæve barmen, fordi det giver en flot silhuet. Os med store bryster har nogle gange det problem, at brysterne kan komme til at ligne en del af maven under blusen. Derfor er det en gave for figuren både at løfte barmen og markere taljen.

3. Vær ikke bange for vattering

Har du store bryster, er pushup og vattering nok noget, du er gået en stor bue udenom. Og jo, pushup er nok for meget, men der findes mange andre muligheder for at forme og løfte også en større barm, og her er vattering vores ven. Triumphs Shape Up-bh er udviklet til at forme brystet, så det ser rundt og fyldigt ud netop ved hjælp af en tynd vattering.

Se undertøjsekspertens tips & gode råd i videoen her:

Truimph har bh'en der passer til dig

Læs også