https://imgix.femina.dk/media/ded4d65e4eff4e228b404ce5e7e42084.jpg
Stil

De bedste modeblogs

15. juni 2011
af Lotte Horup
Det nye site Blog-land.dk samler de bedste blogs i Danmark indenfor bl.a. mode, design, rejser, skønhed og musik.

Der findes ca. 75.000 blogs i Danmark, og nu giver det nye site Blog-land.dk dig overblikket over de 125 bedste af slagsen.

Blog-land.dk har samlet de bedste, sjoveste, mest originale og flotteste blogs i Danmark, og der er noget for alle interesseområder. Hvad enten du leder efter mode-, mad-, skønhed-, musik-, interiør-, design-, familie- eller rejseblogs, finder du, hvad du søger.

Sitet er tænkt som en guide til blogjunglen for den interesserede læser, men også bloggerne selv har taget godt imod det nye initiativ. Emily Salomon, blogger på Emilysalomon.dk, fortæller:

"Jeg er blevet rigtig vild med Blog-land.dk. Da jeg først hørte om siden, tænkte jeg: "Åh, nej, ikke endnu en side, der skal snuppe vores indhold", men i modsætning til lignende sider, så er blog-land.dk sej og kan meget mere end bare at høste andre bloggeres arbejde.

Bag det nye site står Trine Qvistgaard og Simone Ziegler, hvis hjerter banker for blog-land. Trine og Simone sorterer dagligt blog-udvalget, for på den måde at give læserne det bedste overblik over blogosfæren.

Læs mere på www.blog-land.dk

Læs også: Kom i gang med at blogge

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c0c3a36f0976455e88c5d47661301d30.jpg

Læs også