https://imgix.femina.dk/2022-11-28/thumbnail_Claes%20Bang5.jpgn_.jpg
Kendte

Claes Bang er hoppet i højhælede støvler på forside. Men kunne ikke drømme om at tage dem på i Irma

28. november 2022
Af Sofie Olivia Mørch, Silje Qvist
Foto: Lis Kasper Bang
Den danske skuespiller valgte selv tøjet og at bære de højhælede støvler i det nyeste Vogue Scandinavia.

Hans maskuline udtryk er ikke til at tage fejl af. Men alligevel er der noget, der stikker ud.

Nemlig lidt spids femininitet i form af et par højhælede læderstøvler. Med en hæl så spids, at han på sættet havde svært ved at gå i dem, siger han til Berlingske.

– Normalt bliver jeg fotograferet i jeans og en trøje, men denne gang havde jeg lyst til at prøve noget nyt, fortæller den danske skuespiller Claes Bang.

Claes Bang
Stylist: Lia Sadeghi, hår og makeup: Victoria Reuter, stylistassistent: Neba Fofana
Claes Bang

Claes Bang er på forsiden af Vogue Scandinavia. Både med hæle og med enorme, funklende øreringe og en hvid kappe, designet af den franske designer Ashi, som skuespilleren stiftede bekendtskab med under et ophold i Paris.

Han følte sig hverken umandig eller feminin i de høje hæle, men han kunne mærke, at han bar sig selv på en anden måde, da han iførte sig den hvide kappe.

– Men jeg tror, at jeg skulle være godt fuld, hvis jeg tog det på, inden jeg gik i Irma efter mere gløgg, fortæller Claes Bang til Berlingske.

Claes Bang
claes bang

Med de store øreringe følte han sig som Leia fra ”Star Wars”. Men da han bliver spurgt til, om han er den nye Harry Styles, svarer han, at han kun ser sig selv som Harry Styles ”onde onkel”.

Så hvad vil Claes egentlig med de spidse sko og den hvide kappe?

– Der er ikke en slags nu-vil-jeg-gerne-forsøge-at-sige-noget. Jeg er ikke specielt optaget af mode, men jeg er sygeligt forfængelig, så jeg vil gerne se smart og pæn ud. (…) Men helt generelt synes jeg, at folk skal gøre det, de har lyst til. Jeg synes ikke, at vi skal være begrænsede af, hvad andre mener, at man kan tage på.

Læs også