https://imgix.femina.dk/media/7b681f5880cb4f12b3b1cae6d07b95a2.jpg
Bolig

Smart kæmpetavle

27. juni 2011
af Sidsel Zachariassen
Stines hoved summer livligt af kreative ideer og tanker, og derfor er det praktisk med en kæmpe tavle at fælde det hele ned på. Samtidig fungerer den som dekorativt element i stuen


https://imgix.femina.dk/legacy/media/806422c472e0447cb292dcce8eca1d61.jpg
- Tit og ofte har jeg manglet et kæmpestort stykke papir at skrive alle mine ideer og tanker ned på. På et tidspunkt havde jeg lyst til at skrive på væggen for at få overblik over det hele, og det var på den måde, tanken om en kæmpetavle opstod, fortæller Stine. Med den store tavle løstes også et andet problem:
- Det er altid svært at finde ud af, hvad man skal hænge på væggen, synes jeg, og derfor er jeg blevet ekstra glad for tavlen - den er simpelt hen blevet til en dekorativ del af stuen, som løbende ændrer sig. Og så fungerer den både som moodboard og ikke mindst husketavle, når tingene spidser til. Man kan i hvert fald ikke undgå at blive mindet om alt det, man ikke har nået, griner Stine.


SÅDAN GØR DU
Køb en mdf-plade i det ønskede mål. Mdf-plade fås i flere tykkelser, og er det en stor tavle, du skal have, er det flot, hvis pladen ikke er for tyk, hvorimod det til en lille tavle kan se flot ud med en tyk. Mal tavlen med sort tavlelak, og hæng den op. Mdf er tungt, så sørg for at bruge skruer og rawplugs, der passer til din væg.

TIP
Du kan også male tavlen med magnetmaling, så du kan hænge ting på tavlen.

DET HAR DET KOSTET
Tavlelak-maling, 159 kr.,
stor mdf-plade, ca. 500 kr.

Læs også: Ugens ide: En drøm af en daybed

Læs også