Mette Marie Lei Lange
Annonce
Bolig

I Mette Marie Lei Langes sommerhus skinner solen altid – se det her

17. oktober 2023
Annonce for epoq
Mette Marie Lei Langes nye køkken har forstærket hendes kærlighed til familiens sommerhus – og det forstår man godt. Kom med indenfor!
Logo

Kan man træde ind i et gult rum uden at blive glad? Næppe!

Måske er det netop det, der har været målet med det nye køkken i Mette Marie Lei Langes sommerhus. Glæden er i hvert fald svær at tage fra hende:

– Havde jeg vidst, hvor stor forskel, det køkken ville gøre for min kærlighed til vores sommerhus, så var det det første, jeg ville have installeret, så snart slutsedlen var underskrevet, fortæller hun.

– Jeg ELSKER det! Farven! Funktionerne! Komfuret! Designet, det hele!

Mette Marie Lei Lange
Mette Marie Lei Lange er influencer og bor i Køge med sin mand og sine to børn. Sommerhuset ligger i Odsherred.

Farverige køkkener

Mette Marie Lei Langes solgule sommerkøkken er fra epoq, som forhandles hos Elgiganten. Tidligere på året lancerede epoq en række køkkennyheder i blandt andet bourgogne, klassisk eg og pastelfarver – og sidstnævnte må siges at være faldet i Mette Maries smag. Men det er hun ikke alene om:

– Vi har fortsat arbejdet med farverne fra den forrige lancering. I Norden elsker vi afdæmpede farver, så det bidrager til årets palet, fortæller Ingvill Hermansen, indretningsleder hos epoq.

5 steps: Sådan foregår designprocessen hos epoq

  1. Inspirationsjagt: Hvilke materialer, former og farver kan du lide?
  2. Indledende planlægning: Mål op, og lav en budgetramme for dig selv.
  3. Planlægningsmøde: Book et møde med epoq. Møderne kan afholdes både fysisk og online, og servicen er gratis.
  4. Bestilling: Efter mødet kan du bestille dit køkken og få det leveret til døren.
  5. Montering: Du kan vælge at montere køkkenet selv eller få en af epoqs samarbejdspartnere til at gøre det for dig.

Er du også glad for farver, så kan du glæde dig over, at epoq foruden de farverige køkkendesigns også tilbyder en nem designproces, så du kan få drømmekøkkenet i hus uden bump på vejen.

– Processen har været så smooth, og fordi vi selv har kunnet vælge alle detaljer, såsom greb, bordplade, særlige mål i forhold til det eksisterende rum og specifikke ønsker til funktioner, føles køkkenet så meget mere som vores, fortæller Mette Marie Lei Lange.

Køkken
De gyldne greb passer perfekt til de solgule køkkenelementer og bidrager med ekstra varme til rummet.

Om epoq

Køkkenerne fra epoq forhandles hos Elgiganten, og her kan du finde et køkken, uanset om du er ude efter et traditionelt eller moderne køkken. Du kan vælge mellem en række farver, designs og køkkenindretninger, og som en bonus får du en udvidet garanti på op til 35 år!

Bliv inspireret af deres køkkenserier og kampagner, book en gratis konsultation med en af deres køkkendesignere, eller besøg en af deres butikker for at få eksperthjælp.

Læs mere her.

Læs også