https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/bolig/koekken-og-bad/0933-sundhedsguruerns-koekken/2009-33-mit-koekken-primaer-kopi.jpg
Bolig

Her er sundheds-guruens køkken

12. august 2009
af Catrine Mannerup
Foto: Anita Behrendt
Sundhedsguruen Thorbjörg Hafsteinsdottir bruger rigtig meget tid i sit køkken. Både på at eksperimentere med nye opskrifter, holde madlavningskurser og selvfølgelig på at nyde udsigten over København

Det bedste ved mit køkken
Det bedste ved mit køkken er, at det er rummeligt og nemt at bevæge sig rundt i. Jeg kan undervise kursister i mit eget køkken, fordi her er så meget plads mellem køkkenøen og komfuret. Jeg nyder også godt af alt dagslyset - det gør det umuligt at være i dårligt humør!

Det værste ved mit køkken
Det værste ved køkkenet er, at det bærer præg af at være nybyggeri, hvor der er tænkt mere på æstetik end på funktionalitet. Der er uoverskuelige skabe i stedet for funktionelle skuff er, og der er generelt for lidt opbevaringsplads, så jeg har selv anskaff et mig to store reoler, for at mit service kan være her.

Jeg drømmer om …
Jeg drømmer om et større komfur med både gas og induktion. Og jeg kunne også godt tænke mig at udvide min maskinpark med nyt teknisk køkkenlegetøj.

Jeg bruger rigtig meget tid i mit køkken
Jeg bruger rigtig meget tid i mit køkken. Jeg kan bruge timevis på at eksperimentere med nye opskrifter og ideer, og får jeg en god idé midt om natten, så skal den prøves af, mens jeg husker den. Også når jeg bare skal lave mad til mig selv, bruger jeg flere timer, men ofte er der dog mange omkring bordet, for jeg elsker at lave mad til venner og familie.

Thorbjörg Hafsteinsdottirs køkken
Thorbjörg Hafsteinsdottirs køkken
Thorbjörg Hafsteinsdottirs køkken
Ekstra bordplads. Rullebordet fra Ikea er dejligt at have ved hånden til opbevaring af råvarer, når det bliver småt med bordpladsen.
Hyggelige hylder. Der er bygget to åbne reoler i køkkenet for at få plads til alt Thorbjörgs køkkenudstyr. Det farverige service på åbne hylder skaber en hyggelig stemning i det stilrene køkken.

Spice køkkenet op. De magnetiske krydderiglas er smukke med alverdens krydderier i og nemme at overskue. Krydderiglassene er fra Contrast.

Læs også