https://imgix.femina.dk/media/article/fingernemt1.jpg
Bolig

Fingernemt: De kære engle små

3. december 2014
af Marie Paludan
foto: Bjørn Jakobsen
Lav selv hurtigt og nemt din egen personlige julepynt med fine stjerner, engle og røde bånd. Brug dem som pynt på træet, som til og fra-kort på julepakkerne, eller lav et hyggeligt dekoreret glas til bloklys.

Til gavemærkerne skal du bruge

Røde manilamærker, sølvstjerner, engle-glansbilleder, gavepapir og hobbylim fra Panduro Hobby. Stribet og smalt rødt velourbånd fra Stof 2000.

Sådan gør du

Lim en sølvstjerne på manilamærket. Lim et lille stykke rødt velourbånd på stjernen med en engel over. Skriv navn på bagsiden og lad det være udsmykningen på gaven.

Til det fine glas skal du bruge

Et stort glas, engle-glansbillede, sølvstjerne, overførings-»GOD JUL« til lys, samt hobbylim fra Panduro Hobby. Rødt velourbånd og stribet bånd fra Stof 2000.

Rødt bloklys fra Ikea. Groft køkkensalt.

Sådan gør du

Lim et stort engle-glansbillede på glasset med en stjerne under og overfør »GOD JUL« og lad det tørre. Bind et velourbånd langs øverste kant af glasset og derefter et stribet bånd. Fyld groft salt i bunden af glasset og sæt lyset i.

https://imgix.femina.dk/fingernemt3.jpg

Til julepynten til træet skal du bruge

Smalt rødt velourbånd fra Stof 2000. Engle-glansbilleder, sølvstjerner i forskellige størrelser og hobbylim fra Panduro Hobby.

Sådan gør du

Lim engle på den ene side af stjernerne. Lav et ophæng af smalt velourbånd, der limes fast på bagsiden, start med en løkke foroven og lad enderne af båndet være synligt forneden.

Læs også