https://imgix.femina.dk/media/article/1713-bolig-prim.jpg
Bolig

Bolig: Sommerhuset på toppen af Mols Bjerge

18. april 2017
af Pia Olsen
Foto: Pernille Kaalund
Fire små huse i glas, beton og cedertræ står sammen som en bondegård med en gårdhave i midten. Det utraditionelle sommerhus i overraskende stram stil er resultatet af et drømmeprojekt, hvor ejernes søn som nyuddannet arkitekt har fået lov til at folde sine idéer ud.
HVEM? Anne-Birthe Pihlman, 56 år, sygeplejerske, og Poul Pihlmann, 56 år. HVAD? Sommerhus på 175 ². HVOR? Mols Bjerge ved Ebeltoft.

3 hurtige til Anne-Birthe og Poul

Hvad glæder I jer mest til, når I skal i sommerhus? – Ind til nu har vi kun oplevet enkelte varme sommerdage, hvor vi kunne åbne alle dørene. Så vi glæder os til at mærke den fri passage til have, hus og gårdhave. Hvad er I mest glade for ved huset? – Vi nyder at sidde ved spisebordet og bare kigge ud på udsigten. Uanset om det er vinter eller sommer, ændrer udsigten sig. Hvad er det vigtigste i et sommerhus? – At det er enkelt, praktisk og hyggeligt, så du kan lide at være der.

Anne-Birthes 3 råd til dig, der vil bygge sommerhus

  • Vælg praktiske materialer, der er nemme at holde. For eksempel gulve i beton, der hurtigt kan vaskes.
  • Indret enkelt uden masser af nips og hylder, der skal tørres af.
  • Gå efter indbyggede løsninger. For eksempel er alt i vores hus bygget ind i hulrum, så selv køleskab og fjernsyn ikke dominerer eller tager plads i rummet.

KOM MED INDENFOR I SOMMERHUSET I GALLERIET HERUNDER

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også