boligreportage Nadia Lassen
Bolig

Bolig: Oldefars design går igennem hele huset

26. februar 2019
af Mette B. Seerup
Foto: Kira Brandt
Hjemme hos Nadia Lassen går kvadratiske former igen i hele huset på møbler, spejle – og ikke mindst lysestager. Nadias oldefar, Mogens Lassen, var nemlig designeren bag den ikoniske Kubus-lysestage.
Hvem Nadia Lassen, ejer af lampemærket Nuura og medejer af interiørmærket Gejst, sammen med sine to små døtre. Hvad Patriciervilla i tre plan på 210 m² fra 1902 – i 2015 blev huset udbygget og totalrenoveret. Hvor Frederiksberg.
3 tip til Nadias enkle stil • Vælg møbler, der er lette, kantede og enkle i udtrykket, så kan du skabe hyggestemning med lange gardiner og farver på væggene. • Dyrk kontrasterne imellem materialerne for at gøre indretningen levende. Sæt f.eks. glas og beton sammen, eller grå nuancer og detaljer i messing. • Ligger dit køkken i åben forbindelse med stuen, så lad den samme farve eller et mønster gå igen i begge rum, så der er sammenhæng. Nadia har f.eks. sildebensparket i spisestuen og fliser lagt i samme mønster i køkkenet. KOM MED INDENFOR I DEN STORE PATRICIERVILLA I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også