https://imgix.femina.dk/media/article/1722-moderne-sommerhus-prim.jpg
Bolig

Bolig: Moderne sommerhus helt tæt på kysten

13. juni 2017
af Katrine Kaul
Foto: Dianna Nilsson
Douce farver og blødt lys, der strømmer ind ad alle vinduer, er kendetegnende for Charlotte og Arne Astrups sommerhus. I det moderne hus på kanten af kysten har de skabt en oase, der emmer af dansk sommer, når den er bedst, men som samtidig har spor fra hele verden.
PÅ BESØG HOS Charlotte Astrup, 49 år, jurist, og Arne Astrup, 61 år, professor og overlæge, samt børnene Valdemar, 15 år, Anne Emilie, 17 år og Carl Johan, 19 år. Sommerhuset er et nyopført træhus på 186 m2 med tilhørende gæstehus. Det ligger i Tisvilde i Nordsjælland. SÅDAN FÅR DU CHARLOTTES SOMMERHUSSTIL
  • Køb flere udgaver af samme ting, f.eks. stråhatte, buddha-figurer eller rystekugler. Det ser stilfuldt ud, når der står 15 på række.
  • Indret stramt og praktisk, og blød det hele op med puder, tæpper og kurve. Det tilfører hygge til minimalismen.
  • I stedet for et stort sofabord kan du kombinere flere små. Det giver dynamik i indretningen og et overraskende udtryk, der hele tiden kan ændres.
  • Hvis du har mørke gulve, så undgå mørke møbler, der vil gøre indretningen tung. Med lyse og lette møbler på et mørkt gulv bliver udtrykket derimod let, stilfuldt og indbydende.
KOM MED INDENFOR I DET SMUKKE SOMMERHUS I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også