https://imgix.femina.dk/media/article/1720-bolig-prim.jpg
Bolig

Bolig: Lejlighed i konstant forandring

6. juni 2017
af Britt Endicott
Styling: Høeg + Møller. Foto: Inhouse Fotografi/Søren Staun.
Hjemme hos yogalærer og blogger Jaqueline Ligaard forandrer indretningen sig konstant. Møblerne er godt nok de samme. Men Jaqueline får hele tiden nye idéer, og hun udfører dem helst, inden solen går ned. For hvorfor gå og tænke så meget over tingene? Man kan jo bare lave dem om igen.
HVEM Jaqueline Ligaard, 38 år, blogger og selvstændig yinyogalærer (Onedaysunday.dk), og Jan Ligaard, 42, ejer af et designbureau, og deres børn, Albert på ni år og Isabel på seks. HVAD 148 m² stor lejlighed i ejendom bygget ca. 1900. HVOR Frederiksberg C.

Jaquelines 4 bedste tips om indretning

  • Mal væggene i en ny farve, hvis du trænger til forandring og ikke vil investere i nye, dyre møbler. Det er en utrolig effektfuld måde at ændre udtrykket i et rum på.
  • Vær ikke bange for at prøve dig frem. Du kan altid flytte om igen eller male væggen over igen, hvis farven mod forventning ikke gør dig glad.
  • Følg årstiderne og skift puder og tæpper ud, alt efter om det er vinter eller sommer. Jeg tænder stearinlys og lægger bløde skind på møblerne i den kolde årstid, mens jeg om foråret fjerner mange ting, så her bliver lyst og åbent.
  • Husk at følge din egen stil frem for at lade dig påvirke meget af andres smag og indretning.

KOM MED INDENFOR I LEJLIGHEDEN I GALLERIET HERUNDER

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også