https://imgix.femina.dk/media/article/1740-bolig-loppefund-prim.jpg
Bolig

Bolig: Indrettet med loppefund og finurligt arvegods

20. oktober 2017
af Stylesystemet
Foto: Trine Bukh
Under et af byens tage på charmerende Christianshavn bor Louise Kappel med sin familie. Taglejligheden, som ligger i en tidligere parfumefabrik, emmer af kærlighed til genbrug, og håndplukkede loppefund og finurligt arvegods danner en helt særlig atmosfære.
HVEM Designer og webshop-ejer Louise Kappel, Louises mand, musikproducer Rune Kappel Nissen-Petersen, og deres to børn på fire og seks år. Se mere på Itoko.dk HVAD Taglejlighed i to plan på 130 m² i en tidligere parfumefabrik. HVOR Centralt på Christianshavn, København.
Louises 4 tips til vintage-stilen
  • Føl dig aldrig dikteret af tidens look. Gå i stedet efter, hvad du selv synes er pænt, og shop med hjertet.
  • Spring ud i selvbygger-projekter – det gør ikke noget, det ikke bliver perfekt. Det er kun charmerende med lidt skævheder, og så tilfører det noget helt unikt til din bolig.
  • Afskriv aldrig ting for hurtigt, hverken hvad angår loppefund eller arvegods. Med tiden kan éns smag ændre sig, og pludselig kan du måske se noget særligt ved en ting, som du ellers har været ved at kassere.
  • Bland og mix ting i forskellige stilarter som enkle japanske detaljer og danske loppefund i keramik. Det giver et personligt udtryk.

KOM MED INDENFOR I TAGLEJLIGHEDEN I GALLERIET HERUNDER

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også