https://imgix.femina.dk/1515-bolig-prim.png
Bolig

Bolig: Fra gammelt landhus til moderne og minimalistisk hjem

15. april 2015
af Styleplay
Foto: Morten Søby FRA SØBY’S
Da Sille og Søren så landvillaen i Rønde for første gang, var den i en forfærdelig stand. Efter en total renovering er det lykkedes dem at skabe en moderne bolig med store, åbne rum og både overraskende og originale detaljer. En reel plan for indretningen har parret aldrig haft, de indretter med lyst, hjerte og en stor bunke kreativitet – og med respekt for husets historie.

Facaden er nænsomt renoveret med respekt for den gamle stil. Udefra ligner huset en klassisk og velholdt dansk landvilla, men indenfor byder den på overraskelser. Haven er stor og åben, så selv om den vender mod nord, er det altid nemt at finde en solrig plet. Fra spisestuen er der udgang til terrassen.

HVEM?Sille Sofie Pedersen, cand.mag. i medievidenskab, og Søren Kirkegaard, creative range-manager for Bolia.com. Han er desuden i gang med at starte egen butik og webshop under navnet Champagne Pony Club. HVAD?Klassisk rødstensvilla fra 1914 med 150 m² og kælder. HVOR?I Rønde på det sydlige Djursland, nordøst for Aarhus. Er du også vild med Søren og Silles stil, så hold øje med web-shoppen Champagneponyclub.com, hvor du vil kunne finde både vintage- og nye møbler samt ting til boligen, håndplukket af Søren Kirkegaard. Inden længe vil du også kunne besøge butikken i mere fysiske rammer i Ebeltoft. SE OGSÅ: Hjemmelavet ned til mindste detalje

Læs også