https://imgix.femina.dk/media/article/1704-bolig-prim.jpg
Bolig

Bolig: Et univers af strik

6. februar 2017
af Britt Endicott
Foto: Jens Barslund
Lis Kobæk strikker alt. Lamper, puffer, puder og plaider fra hendes egen hånd bløder op på de ikoniske designmøbler i byhuset i Korsør, hvor stilen er nordisk med dramatiske effekter som mørke tapeter, vægge og gulve.
Hvem? Lis Kobæk, 64 år, fritidsdesigner og pensioneret fuldmægtig. Hvad? Byhus fra 1900 på ca. 165 m² fordelt på tre etager. Hvor? Ved lystbådehavnen i Korsør.

Lis Kobæks 5 bedste tip om indretning

  • Lad de samme farvenuancer gå igen i alle rum i dit hjem for at skabe sammenhæng og ro. Hvis du har en tapetseret væg, så tag et stykke med til din farvehandler, så I kan finde en maling, der matcher.
  • Sæt forskellige materialer sammen og opnå nogle spændende effekter – f.eks. blankt metal, læder og strik, træ og pels.
  • Hvis din bolig i forvejen er lys, så vær ikke bange for at male en væg mørk eller at bejdse et gulv brunt – det giver en flot dramatisk effekt.
  • Stil mindre ting som vaser, stager og planter sammen i grupper. Det virker roligt og fremhæver de enkelte ting.
  • Leg med forskellige garntyper, hvis du kan lide at strikke og hækle. F.eks. kan man bruge hampesnor og strimlet jerseystof til spændende overflader med tekstur.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også