https://imgix.femina.dk/media/article/1641-bolig-prim.jpg
Bolig

Bolig: En sort/hvid oase

25. oktober 2016
af Retro Villa
Stylist: Mette Helena Rasmussen
Pulsen falder til et roligt tempo, så snart man træder indenfor i murstensvillaen fra 1925. Ingen overflødige ting forstyrrer sindet, og næsten alt er holdt i sort og hvid, lige fra designerstole til detaljer som en høj hat på en hylde. Sådan kan Kathrine Marie bedst lide det.
Hvem? Kathrine Marie Westh, 35 år, og hendes søn Jasper på fem år. Kathrine Marie er kommunikationskonsulent. Hvad? Murstensvilla fra 1925 på 130 m2 i tre plan. Hvor? Vejle. Kathrine Maries 3 bedste boligtips
  • Ryd ud. Når jeg indimellem hjælper folk med lidt hobby-”roomservice”, er det som regel at rydde ud, jeg bruger tid på – og det hjælper og forandrer alverden, hvis et rum ikke er overfyldt.
  • Pas på, at indretningen ikke bliver for gennemført og pæn. Jeg tiltrækkes af kant og skævhed. Det er ofte det, der gør ting rigtig fede.
  • Hent inspiration til indretningen på for eksempel caféer. Caféer kan ofte noget med hygge og spændende mix af ting. Selv drømmer jeg om en dag at lave et køkken i bedste caféstil med mørkt træ, en stor kaffemaskine og stearinlys, der drypper.

KOM MED INDENFOR I DEN SORT/HVIDE OASE I GALLERIET HERUNDER

Læs også