3 billeder om at Indrette sig med blomster i boligen
Bolig

Blomster i boligen

21. juni 2017
Af Annette Riis-Carstensen, redigeret af Britt Endicott
foto: Martin Tanggaard m.fl.
Med blomster på tapeter, puder og tæpper kan du få både liv og farver i læsehjørnet, soveværelset og entréen. Vi viser dig 5 idéer med blomstermønstre.

Bring blomster ind i din bolig ved at gå all in og tapetsere et helt rum – det kan forandre rummet fuldstændig. Fx kan soveværelset få en feminin og romantisk stemning, uden at du behøver at indrette med særlig mange møbler – tapetet klarer opgaven. Har du ikke helt mod på det, så kan en enkelt væg med tapet også slå en helt ny stemning an.

Husk, at ikke alle blomstrede tapeter er romantiske i stilen. Der findes også enkle stiliserede blomstermønstre og grafiske blomsterprint, der kan give liv til indretningen, uden at dit hjem kommer til at ligne mormors kolonihavehus.

Blomster som detaljer

Du kan også få blomsterne ind i dit hjem på andre måder end med tapet. Den simpleste måde er at pynte sofaen med et par nye puder. Det kan fx forandre en minimalistisk stil til en blødere sommerhusagtig stil. Eller du kan hænge et botanisk print i ramme på væggen og på den måde bringe naturen indenfor.

Selv en romantisk blomstret tekop kan gøre hverdagen lidt hyggeligere – og det helt uden at smadre en enkel og moderne indretning.

Vi har valgt 5 fine idéer med blomstermønstre til inspiration til dig.

Klik dig igennem galleriet herunder for at se de 5 idéer med blomster.

Læs også