Boligwebshops
Bolig

20 boligwebshops du bør kende

18. august 2016
af Signe Munk Lund
Når der skal købes ind til boligen, står den gerne på heldags svedture i store bolighuse som IKEA og Illums Bolighus. Men hvorfor ikke finde tingene på nettet og få dem bragt lige til døren? Vi har fundet 20 boligwebshops, som du er nødt til at kende.

Køb ind til boligen på de bedste danske boligwebshops:

BUDGET

Ellos Home

Puder, plaider, gulvtæpper og gardiner i de fineste tekstiler – men også cool barborde og tøjstativer. Hold øje med rabatkoder HER

www.ellos.dk/bolig

Notre Dame

Funktionelle varer i en sikker, klassisk stil. Notre Dame har sylteglas, vattæpper, porcelæn, havegrej, lamper og spejle – alt sammen til meget fordelagtige priser. Den fysiske butik har eksisteret siden 1978, og er i dag mindst lige så populær.

www.notredame.dk

Zara Home

Romantiske puder, tæpper og lysestager – men også små taburetter og en badekåbe i bomuld til billige penge. Zaras bolig webshop slægter sig på tøjmærkets moderne stil til den lille tegnebog. Gratis fragt for over 1.000 kr.

www.zarahome.com/dk

H&M Home

Her er noget for enhver smag – grafisk, romantisk, klassisk og funky – og kvaliteten holder hele vejen igennem. Også selvom priserne er i bund med viskestykker til 29 kr. og et sengesæt til 249 kr.

www.hm.com/dk/department/HOME

MODERNE DESIGN

Scandinavian Design Center

Kay Bojesen aben og Norm 69 lampen slænger sig mellem musselmalet stel og den klassiske Mumi kop. Hos Scandinavian Design Center kan du (som navnet fortæller) udelukkende købe skandinavisk design – især klassikere, men også flere unikke boligfund.

www.scandinaviandesigncenter.dk

Designdelicatessen

Med mere end 150 designere og 4.000 produkter kan Designdelicatessen tilfredsstille enhver, der er til design i god kvalitet. Hay, &Tradition, Tom Dixon og Gubi – og mange flere. Fragt koster kun 19 kr.

www.designdelicatessen.dk

Room21

Kartell, Eva Solo, Fritz Hansen og Fatboy. Her finder du lækkert design til ethvert rum i dit hjem – fra køkken til have, stue til soveværelse. Gratis fragt når du køber for over 1.000 kr.

www.room21.dk

SJOVT TILBEHØR

Posterland

Alt hvad hjertet begærer i rammer, kalendere og plakater med blomstermotiver, verdenskort eller plakater fra Louisianas udstillinger.

Livingsweetliving

Vil du ligne en astronaut, når du sover, have chokolade på væggen eller en isbjørn der holder øje med din mad? Her kan du få sengetøj, plakater og fade med sjove motiver. Til dig der kan lide fest i hverdagen.

www.livingsweetliving.dk

Hill street

En god blanding af humoristisk boligtilbehør og de fedeste møbler i træ og stål. Gratis fragt når du køber for over 400 kr.

www.hill-street.dk

Areastore

Skøre postkort, farverige coffee table books og plakater du selv kan farvelægge. Det lader til, at der er skudt et stort konfettirør udover alle deres produkter.

www.areastore.dk

DE MINDRE KENDTE

Lepong

Slidstærke møbler i lækkert design, som du ikke lige finder hos din nabo. Hold øje med deres outlet hvor du kan spare op til 90%.

www.lepong.dk

Katrines

Et af de få steder du kan købe de rå møbler fra Clarrods – håndlavet i materialer som jern, træ og marmor.

www.katrines.com

Moodings

Hylder, køkkenrulle-holdere og sæbe til badeværelset. Måske ikke de mest ophidsende ting at shoppe – men på moodings er det de små ting, der gør en forskel. Lækkert design og cool mærker som Woud, Normann Copenhagen og Louise Roe.

www.moodings.com

The Poster Club

Tryk, plakater og print i grafisk og moderne stil. Lækkert selekteret udvalg. Hvis du kan lide stilen, har du lyst til at købe det hele.

www.theposterclub.com

RETRO & HAVE

Urban Garden Company

Til folk i byen der gerne vil dyrke en lille have på altanen, i vindueskarmen eller i gården. Krukker, potter, haveredskaber, små drivhuse og dyrk-selv-sæt i god kvalitet. Produkterne varierer efter årstiden.

www.urbangardencompany.dk

Isabella Smith

Romantiske bolig-artikler, lækre køkkenredskaber og alt til haven i form af blomsterfrø og drivhuse. Isabella Smith er tidligere chefredaktør for livsstilsmagasinet Isabellas.

www.isabellasmith.dk

Frou-Frou

Antikke emaljeskilte, blikdåser, sætterkasser og originale bogstaver til vægophæng. Men også skoleplancher med alt fra landkort til plakater fra biologi eller natur-teknik.

www.frou-frou.dk

LÆS OGSÅ: 25 modewebshops du bør kende

Mere inspiration: Her er landets bedste loppemarkeder

Læs også