https://imgix.femina.dk/media/article/1718-instagrammere-prim.jpg
Stil

Bolig: 5 Instagrammere, du skal kende

11. maj 2017
af Pia Olsen / Living Stories
Er du også hooked på Instagram? Vi har været på jagt blandt et hav af profiler for at finde de mest inspirerende IG’ers netop nu. Vi har valgt fem profiler, der hver især byder på god stil, masser af DIY og lækker æstetik. Gå på jagt i deres univers, lån deres idéer til dit eget hjem og få deres bedste indretningstips.
For kreative sjæle @Frkhansen Hvis du er vild med DIY-idéer, skal du kigge forbi Gabriella Lawner Holms Instagram-profil @Frkhansen. Hun mestrer DIY, der ikke kræver alt for meget værktøj, så her kan både børn og voksne være med.
https://imgix.femina.dk/1718-instagrammere-body-1.jpg
Gabriella Lawner Holm er uddannet arkitekt og bosat i en lejlighed i Aarhus. Hun brænder for DIY, og hun har netop udgivet sin første bog ”Kreatid”. Både hendes Instagram-profil @Frkhansen og hendes blog www.frkhansen.dk er fuld af gode idéer til kreative stunder.
DIY-himmel @Monsterscircus Vil du vide, hvordan du laver et cool sidebord af gamle vaser og skåle? Eller hvordan du får en svævende hylde? Mette Jakobsen har svaret – tjek hendes profil ud, og forbered dig på, at dit 2017 bliver fuld af DIY-projekter.
https://imgix.femina.dk/1718-instagrammere-body-2.jpg
Mette Jakobsen er kreativ idé- generator hos Envato og blogger på sit eget site, Monsterscircus.com, bosat i Vejle. Både hendes Instagram @Monsterscircus og hendes blog er spækket med fine DIY-projekter, der bliver formidlet gennem lækre billeder, man ikke kan få nok af. Planteriget @Copenhagenwilderness Forbered dig på en frodig oplevelse, når du besøger Juila Cathrine Thies’ Instagram-profil. Hendes feed bugner af billeder med grønne planter i en cool, eklektisk indretning med masser af vintagefund.
https://imgix.femina.dk/1718-instagrammere-body-3.jpg
Juila Cathrine Thies arbejder som sygeplejerske og blogger, bosat på Nørrebro i København. Juila er fuldstændig forelsket i planter, og derfor flyder hendes Instagram @Copenhagenwilderness over med idéer til, hvordan du kan indrette fra gulv til loft med grønne planter. LÆS OGSÅ: Tips og ideer til din krukkehave Æstetikken i fokus @Septemberedit Er du vild med et enkelt formsprog og rolige billeder? Vi anbefaler et besøg på Caroline Birk Bahrenscheers instagramfeed. Her får du serveret musthave designnyheder og inspiration i en delikat og minimalistisk stil.
https://imgix.femina.dk/1718-instagrammere-body-4.jpg
Caroline Birk Bahrenscheer er PR & Communication Manager for Stelton og blogger på Septemberedit.com, der åbnede de digitale døre i 2015. Både Carolines Instagram-profil og hendes blog er holdt minimalistisk og mikser både nyt og klassisk design. Fuld af farver @Bettinaholst Savner du inspiration til at forvandle din nordiske stil til en mere personlig oase? På kunstner Bettina Holsts Instagram-profil finder du masser inspiration til at bruge farver og cool DIY-idéer i dit hjem.
https://imgix.femina.dk/1718-instagrammere-body-5.jpg
Bettina Holst er selvstændig kunstner og blogger og bosat i Haslev. Hun elsker at sætte sit eget præg på sin bolig, og derfor kan du opleve masser af krea-projekter på hendes Instagram @bettinaholst og på blog.bettinaholst.dk.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også