https://imgix.femina.dk/media/article/1647-pre-black-friday.jpg
Stil

Black Friday på forskud – her kan du shoppe billigt allerede i dag

24. november 2016
af
Julie Rosendahl - Artiklen indeholder annoncelinks.
Kom foran alle de andre i Black Friday-køen ved at gøre et (eller flere) fund på nettet allerede i dag. Vi giver dig her en guide til de bedste webshops, der har sænket priserne allerede nu (og et par rabatkoder oveni).

Artiklen opdateres hele dagen.

Hos Nicehair.com har de masser af skønhedsprodukter, hårpleje og parfumer. Og de har allerede sat priserne seriøst ned for at fejre Black Friday i morgen – så skynd dig ind i dag og gør et godt køb før alle de andre.

Boozt.com kører også Pre-Black Friday, og det betyder 20 % ekstra rabat på de items, der allerede er på tilbud. Det gælder kun i dag – og du skal bruge koden SURPRISE for at få den ekstra rabat.

Stylepit.dk tager også forskud på glæderne – i dag får du derfor op til 30 % rabat på alt deres tøj til både mænd, kvinder og børn. Så her er mulighed for at hive nogle julegaver ind til gode priser. Hvis du går julegaveamok og køber for over 3.000 kr, får du oven i købet 500 kr til at shoppe for til dig selv i det nye år.

Whiteaway.com har masser af lækker elektronik og hvidevarer – og også her tyvstarter de på Black Friday, så du allerede i dag kan få op til 50 % rabat på dine køb.

Ellos.dk er med på tyvstarterholdet – og det betyder 30 % rabat til dig på alt tøj og alle sko. Og med koden 345974 er der 40 % rabat på den dyreste vare. Katjing!

Wupti.com er også ivrige efter at komme i gang med Black Friday. Så ivrige, at de allerede åbner ballet i aften, torsdag, klokken 20. Og de har oven i købet også countdown-tilbud hele dagen i dag, så skynd dig ind på wupti.com og gør et godt køb.

Også på iloveshampoo er der allerede i dag gode tilbud på shampoo og skønhedsprodukter. Brug koden ABLACKOFFER for at få 20 % rabat på alle deres i forvejen nedsatte varer.

Sportmaster fejrer også før-Black Friday med masser af tilbud - dog kun for medlemmer af deres Club Sportmaster. Den gode nyhed er, at alle kan blive medlem, og det er gratis at tilmelde sig klubben.

Hos Miinto kunne de heller ikke vente, så her er rabatterne også skudt i gang i dag. Miinto har blandt andet mærker som Bruuns Bazaar, Masai, Selected Femme, Leowulff, InWear og mange flere. Da vi var derinde tidligere, var der dog så meget run på, at siden gik i stå - men se, om du kan komme til tilbuddene derinde.

Læs også