https://imgix.femina.dk/media/article/aerie.jpg
Stil

Bikini-producent droppede retoucherede kampagnebilleder – og sælger nu mere end før

27. maj 2016
af Redaktionen
#nofilter holder hele vejen.

”Hvorfor retouchere skønhed? Du er sexet, som du er”.

Sådan lyder firmaet American Eagle’s slogan på deres Instagram-profil. De designer blandt andet bikinier og lingeri. Det helt specielle ved deres kampagner er, at de i 2014 tog beslutningen om ikke at retouchere kampagnebilleder af de (i forvejen) smukke kvinder, som viser tøjet frem.

Læs også: Kurvede kvinder indtager musikbranchen: Se Ashley Graham i ny musikvideo med verdensstjerne

”Vi holdt et kreativt møde med hele holdet, hvor vi stillede os selv spørgsmålet: ”Hvad sker der med de unge lige nu og de næste generationer?” og vi tror virkelig på, at unge piger nu til dags er mere uafhængige og stærkere end nogensinde. Vi vidste bare, at strategien ville falde i god jord hos denne generation”, har Jennifer Foyle fortalt til Buisness Insider.

Og ikke nok med, at de giver kvinder et realistisk billede af, hvordan kroppen ser ud, så har det også økonomisk betalt sig for Aerie, som sælger 32 procent mere end da de photoshoppede deres kampagnebilleder.

Læs også: Se modellens geniale svar på at blive kaldt "en fed ko"

Hvad kan vi lære af det? Folk vil ikke bare se kvinder i forskellige størrelser – de vil se dem, præcis som de ser ud. Og det er der faktisk noget skønt over her i den her selviscenesættende instagram-filter-tidsalder.

Se nogle af Aerie's smukke kampagnebilleder her

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_-_2016_-_oplaeg2_0.jpg

Læs også