personlige smykker
Stil

9 personlige smykker, der er perfekte som gave

30. november 2017
af Line Sekula
Foto: PR
Har du brug for et ønske, eller mangler du en smuk og personlig gave til en, du holder af? Så har feminas moderedaktion den helt perfekte idé til dig. Personlige smykker vinder mere og mere frem, og der er masser at vælge imellem.

Personlige smykker, der er perfekte som gave

Der er efterhånden rigtig mange smykkedesignere, der laver smykkekollektioner, hvor du kan personliggøre dine smykker, så de passer til dig eller den person, du vil give dem til. Det kan være alt fra dit eller dine børns forbogstav, indgravering med et personligt islæt, dit stjernetegn eller et sted i verden, der betyder noget særligt. Feminas moderedaktion har fundet 9 smykkebrands, der specialiserer sig inden for personlige smykker. Og deres produkter er både smukke til en selv, eller som en gave til den, du holder af.

De billige

https://imgix.femina.dk/1747-personlige-smykker-billige.jpg

1. Enamel Copenhagen, vedhæng til 250 kr.

Enamel Copenhagen er et nyt navn, som vi er ret vilde med her på redaktionen. Det er lækre smykker til helt fantastiske og overkommelige priser. Og du finder utallige kombinationsmuligheder og flotte farver i blandt smykkerne. Hos Enamel kan du vælge et bogstav som vedhæng, eller du kan sammensætte din helt egen halskæde i en medaljon. Medaljonen kan indeholde små symboler som et bogstav, et stjernetegn eller noget helt tredje. Mere personligt bliver dit smykke ikke.

Medaljon fra 1.200 til 1.400 kr.

Vedhæng fra 150 til 250 kr.

Køb dem her

2. Pandora, vedhæng til 250 kr.

Det flotte håndværk, de gode priser og det personlige touch er svært at komme uden om, og Pandoras websitet er specialiseret i at finde det rigtige smykke til folk. På websitet kan du nemlig søge på smykkerne efter anledning eller personlighed, så du kan finde det helt rigtige smykke.

Vedhæng fra 149 til 5.000 kr.

Kæder fra 229 til 12.000 kr.

Kan købes her

3. Trollbeads, vedhæng til 210 kr.

Trollbeads har været kendt i lang tid, men de forstår at forny sig med nye farver og designs. Brandet er især kendt for, at du har muligheden for at sammensætte dit helt eget armbånd eller halskæde, med de vedhæng og perler, som du ønsker.

Vedhæng/kugler priser fra 210 til 10.000 kr.

Kæder fra 165 til 20.000 kr.

Kan købes her

LÆS OGSÅ: Flere personlige smykker til din stil

De mellem

https://imgix.femina.dk/1747-personlige-smykker-mellem.jpg

4. Pernille Corydon, halskæde til 550 kr.

Pernille Corydon har netop lavet en ny kollektion, grundet hendes 10 års jubilæum, der hedder ”Milestone Collection”. I kollektionen finder man 10 halskæder, der symboliserer hvert enkelt år af hendes liv som smykkedesigner. Som navnet antyder, repræsenterer hver af smykkerne en betydningsfuld del af hendes liv. Selv om Pernille har lavet dem på baggrund af hendes liv, så er designet af selve halskæden lavet så ”milepælen” er noget, alle kan relatere til. Udover historien bag hver halskæde, så er de tilmed super smukke at se på og variationen gør, at der er en halskæde for alle.

Halskæder fra 550 til 800 kr.

Køb dem her

5. Jane Kønig, halskæde til 550 kr.

Jane Kønig er et meget populært brand, og vi kan sagtens forstå hvorfor. De har ”love tags” til både halskæde og armbånd, hvor mange vælger at samle én eller flere. Det kunne være dit og din partners bogstav. De kan enten købes helt simple, men hvis du vil shine lidt mere, kan du også få dem med brillanter. Udover de søde love tags, har de også små klodser med bogstaver og symboler, som kan gøre dit smykke endnu mere personligt.

Vedhæng fra 200 til 4.800 kr.

Kan købes her

6. Nordahl Andersen, halskæde til 295 kr.

Nordahl Andersen har samlet mange flotte smykker, hvor du er sikret at finde noget til enhver smag. Udover at smykkerne findes i forskellige former og silhuetter, så fås de til rigtig gode priser. Du finder alt fra personlige smykker med stjernetegn til simple smykker i et stilrent look.

Priser fra 80 til 2.500 kr.

Kan købes her

LÆS OGSÅ: 23 lune modefund til under 1000 kr

De dyre

https://imgix.femina.dk/1747-personlige-smykker-dyre.jpg

7. Lobe-Lune, vedhæng til 2.900 kr.

Lobe-Lune er et splinternyt smykkebrand, som blev startet op fordi designeren synes, at hun manglende flotte og unikke gaver at give i dåbsgaver eller ”tillykke med graviditeten”-gaver. Tanken bag hendes smykker er, at de både skal være til voksne og børn eller mor og barn. Og smykkerne skal symbolisere det smukke bånd imellem de to. Da hendes egen far er geolog og hans erhverv har betydet meget for hendes barndom, har hun skabt sin første kollektion, Oceania, med inspiration fra livet i og ved havet. Hendes webshop bliver lanceret d. 1. December 2017, og den er helt sikkert et besøg værd.

Vedhæng fra 1.800 til 5.500 kr.

Kan købes her

8. Handcrafted Cph

Brandet er startet op af en herre, der et utrolig kreativt sind. Hvert enkelt smykker, der kommer ud fra hans værksted er meget populært og de meget personlige smykker fås til vildt gode priser. Du kan selv designe dit eget smykke, og så gør hans flotte håndværk din idé til virkelighed. Det er en perfekt gave til både piger og drenge.

Du kan bestille hos ham online, eller besøge hans butik på Sønder Boulevard 59 på Vesterbro. Du kan også tjekke hans instagram @handcraftedcph ud og få lidt inspiration til, hvordan dit smykke skal se ud.

Priser er varierende.

9. Trine Tuxen, halskæde til 1.475 kr.

Trine Tuxen er et dansk brand, der oser af Nordisk modernisme. Designeren får sin inspiration fra arkitektur og geometri. Og det smukke simple tvist på smykkerne med ens stjernetegn gør dem tidløse og elegante. Hendes Birthstone charms giver lidt mere farve til det skønne smykke.

Vedhæng fra 1.400 til 5.800 kr.

Kan købes her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også