Ting, der er moderne igen
Stil

5 ting, du (måske) har i skabet, der er moderne igen

21. september 2017
af Louise Amstrup
Foto: Panthermedia, PR
Visse ting og styles går aldrig af mode – og andre ting gør, men venter du længe nok, er der stor sandsynlighed for, at de vender tilbage i modebilledet. Her får du Moderedaktør Louise Amstrups tips til, hvilket tøj du med fordel kan finde frem fra skabet igen.

Hver modesæson fokuserer på et nyt årti, og mærkeligt nok finder de fleste altid tilbage til catwalken på et tidspunkt – og hvis du har haft tålmodighed og plads i klædeskabet, så har du måske noget liggende fra 80’erne eller 90’erne, som i denne sæson kan gøre et modemæssigt comeback.

Feminas moderedaktør Louise Amstrup husker både den dristige 80’er-stil med stærke farver, markante silhuetter, one-shoulder toppe og overdimensionerede blazere og 90ernes enkle, minimalistiske og stilrene modelook bestående af neutrale farver, tidløse snit og skrabet for alle detaljer.

LÆS OGSÅ: Her er efterårets 7 største tendenser

Fra 80’erne er det primært Louises gamle Levi’s 501, der har overlevet i hendes klædeskab, men fra 90’erne har hun stadig en del tidløse klassikere, der gennem året flere gange er blevet taget frem fra gemmerne og har været integreret i hendes daglige garderobe.

Her får du moderedaktørens guide til hvilke ting, du måske stadig har liggende i skabet – og som det er tid til at finde frem igen:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også