5 ting, du garanteret har købt til din bolig i 2017
Stil

5 ting, du garanteret har købt til din bolig i 2017

22. december 2017
af
Mie Stange. Foto: Dianna Nilsson og Bloomingville
Boligredaktionen kigger tilbage på de største trends til indretningen i 2017 – måske du også har købt en eller flere af tingene til din bolig?

De største boligtendenser i 2017

Før vi hopper ind i 2018, kan vi konstatere, at boligindretningen for 2017 blev året, hvor det luksuriøse udtryk med tungere materialer som velour for alvor kom på banen i boligen. Velour, der både pyntede vores sofa med puder, sengen med et veloursengetæppe eller som mørke, gulvlange gardiner i soveværelset. Messing var også en af de helt store tendenser og kom i alle former, fra den populære ananas til en fin og dekorativ lysestage.
En tredje stor trend var barvognen, et overskudsagtigt møbel, der sagtens kan bruges til andet end udstilling af glaskarafler med alkohol og smukke glas. Et pænt og cool møbel, der også er perfekt til fine planter, nips og som stilleben.

Nedenfor kan du se de 5 ting, du garanteret har købt til din bolig i 2017.

1. Velourstolen

Var du også en af de mange, der bare måtte afsted efter den populære stol i velour fra Søstrene Grene? Flere af os fra redaktionen indrømmer gerne, at vi stod i en lang kø for at få fingrene i den. Men vi måtte bare eje den! Var du ikke en af dem, der stod i kø, har du garanteret alligevel hentet velourtrenden ind med en pude eller et gardin?

2. Dekorativ brevpresser

2017 var også året, hvor vi alle skulle have en dekorativ brevpresser i glas til vores stilleben. Den smukke glaskugle er fin og pynter på ethvert bord eller vindueskarm, men det er nok de færreste af os, der egentlig bruger den til breve?

3. Barvognen

Barvognen var et af de hotteste møbler i 2017. Og udgaven i messing var ekstra populær, fordi den tilførte lidt luksus og dekadence til vores hjem.

4. Keramik skulle der til

Både vaser og tekander måtte i 2017 gerne være i rå keramik, og særligt den terrakottafarvede har været et stort hit. Nordisk, naturligt og enkelt.

5. En gylden ananas

Den fineste lille pyntegenstand til et stilleben eller på barvognen som isspand. Hvis du ikke har været heldig at få fat i den antikke udgave på et loppemarked – så er det godt, at det stadig bugner med gyldne ananasser i butikkerne.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også