Flotte forårskjoler
Annonce
Stil

5 flagrende forårskjoler, du vil føle dig godt tilpas i

10. februar 2022
Når dagene bliver lidt lunere, er det skønt at tage tøj på, der falder løst og luftigt ned over kroppen. Her får du inspiration til 5 fine forårskjoler, som føles behagelige at have på.
bon a parte

Dagene er ved at blive længere, og temperaturen stiger en lille smule. Det giver os lyst til at smide den tykke frakke og hoppe i noget løst og let.

De fleste løse kjoler kan bruges på mange forskellige måder. Hele foråret kan du tage et par lange bukser på under og måske en vest over kjolen, så du har det dejlig lunt, og om sommeren kan du bruge dem med bare ben.

Vi har samlet 5 løse kjoler, som er forårsfine, men også løse og behagelige at have på.

Blomstret kjole bonaparte

Intet siger forår som kornblomster, der vokser vildt i vejkanten! Her er de som print på en løs kjole, du kan bruge hele foråret med et par løse bukser og ind i sommeren med bare ben.

Lang kjole med store blomster

Er du til et mere afdæmpet look, så vælg et roligt print med store blomster i blide farver på kjolen, som kan bølge behageligt omkring dig, når du bevæger dig ud i forårsluften.

Se udvalget af forårskjoler her.

Lang sandfarvet kjole

De seneste år har vi fået øjnene op for lange løse kjoler i jordfarver, som leder tankerne hen på afslapning, meditation og ro.

Hvid sommerkjole

En løs tunika er behagelig at have på og kan styles på et hav af måder – måske med en farverig vest og et par fine bukser.

Ternet kjole

Vi elsker en praktisk skjortekjole, som vi kan bevæge os i. Brug den over et par jeans for at skabe et cool og comfy look.

Find også Bon'a Partes udvalg af forårsjakker her.

BON'A PARTE

Gennem klassiske styles, der kan mikses og matches, giver BON’A PARTE dig muligheden for at skabe et personligt udtryk. Kollektionen rummer alle og er designet med henblik på, at du skal føle dig smuk og veltilpas. Med komfortabelt tøj og god kvalitet til prisen ønsker BON’A PARTE at give dig en god energi og en positiv selvfølelse. BON’A PARTE-kollektionen kan købes eksklusivt på bonaparteshop.com, hvor du også finder tøj fra andre lækre brands.

Læs også