støt brysterne
Stil

5 favoritter, der både pynter og støtter en god sag

6. oktober 2016
af Thea M. Ronex
Foto: Pantherstock
Kunne det friste at smide bh’en eller strikke med god samvittighed? Der er kommet utallige nemme, sjove og lækre måder at støtte et godt formål, og vi har her samlet 5 velgørende favoritter,der både støtter og pynter.

1. Donér din BH

Jep, den er god nok. De der bh’er bagerst i skuffen, der hverken støtter eller passer dig længere, kan få nyt liv i et samarbejde mellem Røde Kors og Change. Undertøjsmærket stiller i hele oktober måned lyserøde donations-bokse op i deres butikker, hvor man kan lægge de aflagte bh’er og samtidig bytte til et nyt lækkert undertøjssæt for helt ned til 200 kr. Udover alle de danske kvinders donationer, bidrager kæden selv med 15.000 lingeri-dele, og det hele bliver genbrugt i Røde Kors’ krise og nødhjælpsprojekter rundt omkring i verden.

https://imgix.femina.dk/1639_saadan_kan_du_stoette.jpg

2. Klæd dig på for de truede dyr

Design-mærket Leowulff er kendt for deres lækre tasker og punge i dyreprint, men dette efterår vil de gerne slå et slag for dyrevelfærden og har designet 3 flotte t-shirts, med farverige illustrationer af ansigterne på nogle af klodens mest truede, eksotiske dyrearter. De koster 500 kr. stykket og 30% af overskuddet går til World Animal Protection.

https://imgix.femina.dk/1639_saadan_kan_du_stoette_leo.jpg

3. Skal lokkerne være lyserøde?

... Argh, måske ikke. Men hvis du er begejstret for pink og drømmer om at skifte over til stylingmærket, alle falder i svimer over, så er ghds nye Platinium electric pink styler måske din næste investering.
De har nemlig givet deres testvindene glattejern en feminin make-over, og når du køber et, er du med til at donere €10 til kampen mod brystkræft.

https://imgix.femina.dk/1639_saadan_kan_du_stoette_haar.jpg

4. Strik din egen Nørgaard-sweater

Vidste du, at du kan hobby-hygge, holde varmen og gøre det hele med god samvittighed? Natur-iværksætteren Isabella Smith har åbnet strikkeuniverset Knithouse, der sælger garn og strikke-kits, og hvor hele overskuddet går til Red Barnets projekter for børn og unge. Web-butikken har blandt andet fået lov til at sælge mønster, garn og guide til en af Mads Nørgaards populære striktrøjer, der koster 435 kr. og kan købes her.

https://imgix.femina.dk/1639_saadan_kan_du_stoette_mads_noerg.jpg

5. Pynt håndleddet og støt brysterne

Kræftens bekæmpelse har i år designet et nyt, smukt armbånd, der alle bærer budskaberne HÅB, KÆMP, LEV og som findes i både forgyldte og oviderede looks. Du kan pynte dit håndled med et eller flere, og samtidig ubeskåret støtte organisationens forskning, bekæmpelse og forebyggelse. De kan købes i organisationens webshop eller butikker rundt omkring i landet bl.a. Coop, Inspiration og H&M.

https://imgix.femina.dk/1639_saadan_kan_du_stoette_mads_cancet.jpg

Læs også