https://imgix.femina.dk/media/article/1625-home.jpg
Annonce
Stil

3 tips til at skabe hygge i dit køkken-alrum

23. juni 2016
ANNONCE
Hjertet i et hjem er ofte omkring spisebordet, og derfor foretrækker mange et rummeligt køkken-alrum, hvor der er plads til alle dem, vi holder af.
Et rummeligt køkken-alrum er ofte hele boligens hjerte. Et pulserende, åbent mekka, hvor lektier, madlavning, ulvetime og gæster går op i en højere enhed. Et sted, der danner ramme om familielivet og skaber værdi for både dig, din familie, dine gæster og din bolig – vel at mærke værdi, der ikke kan købes for penge. For findes der egentlig noget hyggeligere end at samles i et stort køkkenalrum på tværs af generationer i en ellers travl hverdag?

3 tips til dit køkken-alrum

1. Hiv elementer fra stuen ind i dit køkken med en buket blomster eller en lampe på køkkenbordet. 2. Har du plads til en lænestol, er du sikker på selskab i køkkenet. 3. Lav et stilleben på spisebordet med dine yndlingsskåle, glas, lysestager og vaser.
https://imgix.femina.dk/1625-home-1.jpg
https://imgix.femina.dk/1625-home-2.jpg
DIT YNDLINGSSTED Home har stor erfaring i at vise din bolig frem fra den bedste side, men dine erfaringer fra livet i dit eget hjem er noget, vi virkelig værdsætter. Derfor fokuserer homes mæglere på netop dit homeSpot, fordi det ofte er her, boligens muligheder for alvor bliver tydelige for køberne. Vi har nemlig alle et yndlingssted i hjemmet, og derfor giver det mening at fremhæve lige præcis dit homeSpot, når du skal sælge, så køberne kan se det og fornemme, hvorfor det er boligens bedste sted – uanset om det er i køkken-alrummet eller ej. SE MERE PÅ HOME.DK
https://imgix.femina.dk/homespot_1.jpg

Læs også