tasker
Stil

15 flotte tasker til foråret - under 1.000 kr.

19. april 2017
af Julie Blichfeld
Foto: Kamilla Bryndum
De fleste af os har mere end én taske og næsten altid plads til én mere. Er du i tvivl om, hvad dit næste køb skal være, så kig med her, hvor vi guider dig til sæsonens fineste tasker.

FORÅRETS FLOTTESTE TASKER

Står du og mangler en ny taske til foråret? Så kig med her, hvor vi har fundet tasker der passer til enhver lejlighed. Clutchen Tip: Tilfør dit look et festligt tvist med en clutch, som bæres i hånden eller under armen. Modellerne i velour, læder og stof hitter denne sæson og kan bruges til både jeans og kjole. Minitasken Tip: Der er ikke plads til meget i den minimale taske, men chik er den. Brug den på kontoret på dage med mange møder, til festen fredag aften eller i weekenden, hvor du bare skal have det allermest nødvendige med på tur i parken. LÆS OGSÅ: Sko, tasker og tilbehør til foråret - under 500 kr.

Shopperen

Tip: Det store net – også kaldet shopperen – er perfekt til alt, fra træningstøj til skiftesko, computer og alt hverdagens habengut. Skab et ekstra fint look ved at vælge en i en opsigtsvækkende farve eller med lækre detaljer.

Den klassiske håndtaske

Tip: Håndtasken, som også går under navnet tote bag, tilfører dit look et ladylike tvist og er ekstra fin til f.eks. suits, jeans og sneakers, som giver den et mere afslappet eller maskulint udtryk.

Crossbody-tasken

Tip: Den mellemstore taske, som bæres på tværs, er en klassiker og kommer i et utal af variationer. Gå efter en i en fin farve og pift dit hverdagsoutfit op, eller giv din fine selskabskjole et afslappet tvist.

LÆS OGSÅ: Din guide til forårets flotteste kjoler

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også