https://imgix.femina.dk/media/article/73005537_1.jpg
Stil

For 1.200 kroner kan du blive den heldige ejer af … et par hullede strømpebukser

16. november 2020
af Freja Bang Lyngbo
Foto: Gucci.
Huller i strømpebukserne er ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvis du spørger modegiganten Gucci.

Engang imellem kan det godt knibe lidt for os dødelige med at forstå mode.

For eksempel kan vi ikke være de eneste, der var mildt forvirrede, da den famøse "teltkjole" fra Designers Remix, hvor det nederste stykke af en kjole var udformet som et telt, pludselig dukkede op på Instagram tidligere i år, hvor den fik masser af rosende ord med på vejen.

Eller da de lyserøde crocs-sandaler fra Balenciaga pludselig sad på fødderne af flere af de store modebloggere — og i øvrigt var udsolgt, før de kom i butikkerne.

Nu ser det ud til, at endnu en modegigant har forkælet os med et nyt musthave-item til ønskelisten.

For nylig lancerede Gucci nemlig et par strømpebukser, der er udstyret med nænsomt placerede huller, og de kan blive dine for 1.200 kroner.

Skarpe tunger vil sige, at de til forveksling ligner dem, du kan erhverve dig for tredive kroner i supermarkedet, som luner omtrent lige så lidt som en t-shirt på en vinterdag, og som går i stykker, før du overhovedet har nået at kravle i dem.

Men Gucci-fans mener tilsyneladende noget andet. I hvert fald er strømpebukserne udsolgt, og de er efter sigende ikke til at opstøve nogen som helst steder længere.

Den gode nyhed er imidlertid, at Instagram-profilen @diet_prada har delt en guide til, hvordan du kan lave dine egne strømpebukser med huller.

Det behøver nemlig ikke at være hverken dyrt eller besværligt at hoppe med på den populære huller i strømpebukser-bølge.

Tryk på pilen i opslaget og se, hvor nemt du kan lave dine egne hullede strømpebukser:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også