sneakers
Annonce
Stil

11 fine sneakers, du kan gå foråret i møde med

18. marts 2019
af ANNONCE
Endelig er foråret kommet, og de lysere tider opfordrer naturligt til at iklæde sig lysere farver – også på fødderne. Men når sneakers-garderoben skal opdateres, er du så til klare, vovede farver eller sikre pasteller? Bliv guidet til sæsonens fire stilsikre trends og gå på opdagelse i 11 fine sneakers fra Woden her, du (bogstaveligt talt) kan gå foråret og sommeren i møde med.

Woden er det danske sneaker-brand, som under mottoet ’Scandinavian Sneakers’ fokuserer på det enkelte, nordiske udtryk indenfor sko til kvinden, der kræver komfort, men som samtidig ikke ønsker et på-vej-i-fitness-look. Generelt for brandet er, at designstilen er enkel, men tilsat rå og feminine detaljer, som afspejler sæsonens fineste trends.

Det skandinaviske sneaker brand har særligt fokus på de skandinaviske designværdier og naturlige kvalitetsmaterialer, som med respekt for miljø og omgivelser sætter fashion, funktionalitet og anatomi i højsædet. Wodens forårs- og sommerkollektion afspejler især fire trends: mesh, plateau, klare farver og pasteller.

Mesh

Transparente og gennemsigtige detaljer ses flere steder i modeverden lige nu. Fortolkningen er særligt feminin på sneakers, som ikke kun fremgår praktiske, da det transparente tekstil giver luft til foden og samtidig har et feminint og let udtryk.

https://imgix.femina.dk/woden-1-og-2.jpg

Øverst: Køb dem her

Nederst: Køb dem her

Plateau

Plateau og chunky såler har i dén grad fået et comeback dette forår. Den høje sål kan pifte ethvert outfit op og kan dresses både op og ned alt efter hvad dagens- eller aftenens planer byder på. Plateausålen har den fordel, at den tilføjer et par ekstra centimeter til højden, og kan give en flottere holdning samt silhuetten af længere ben.

https://imgix.femina.dk/woden-3-4-og-5.jpg

Øverst: Køb dem her

Midten: Køb dem her

Nederst: Køb dem her

Klare farver

Dette forår bør du gå efter de mere vovede, klare farver. De klare farver kan nemlig fungere som et statement i dit outfit, hvad enten du vælger at pifte dit klassiske outfit op med et par sneakers i en klar farve, ved at kombinere tøj og sko i samme farve eller ved at udforske trenden ’color-blocking’. Du kan også vælge at pifte dit klassiske outfit op med et par sneakers i en klar farve, eller kombinere tøj og sko i samme farvenuance. De klare farver som du især skal holde øje med dette forår hos Woden er Blazing Yellow, Ribbon Red og Ice Blue.

https://imgix.femina.dk/wode-6-7-og-8.jpg

Øverst: Køb dem her

Midten: Køb dem her

Nederst: Køb dem her

Pasteller

Forår er for mange ensbetydende med lysere og længere aftener, mildere vejr og dertil går pasteller perfekt. Pasteller er perfekte til forårets og sommerens fine og feminine kjoler – og sneakerudtrykket kan samtidig være med til at nedtone dit look, så de også kan bruges til hverdag.

https://imgix.femina.dk/woden-9-10-og-11.jpg

Øverst: Køb dem her

Midten: Køb dem her

Nederst: Køb dem her

Du kan se hele kollektionen og læse meget mere om det skandinaviske sneaker brand samt finde din nærmeste forhandler på Wodens egen webshop her.

Læs også