tendenser
Stil

10 stærke forårs-tendenser

9. februar 2017
af Christine Sonne-Schmidt
Foto: Jakob Kirk
Sæsonens nye kollektioner er lige landet i butikkerne, og du kan godt glæde dig til et forår fyldt med farver, print, blomster og striber. Vi guider til de største tendenser – fra fantastisk lyserød og feminine flæser til klassiske skjortekjoler og afslappet pyjamasparty.

FORÅRETS 10 STÆRKESTE TENDENSER

Se galleriet i bunden af artiklen, hvor vi har fundet et udvalg af forårets fedeste tendenser

#Flæser De feminine flæser holder stadig og ses ikke kun på overdele og kjoler, men nu også på bukser, sko og tasker. Mix med enkle, mere rå dele, så looket får lidt kant, eller vælg flæsekjolen for at skabe et helt feminint og let look. #Solstrejf En af forårets vigtigste og smukkeste farver kommer i forskellige nuancer, så der er et match til alle. Har du ikke lyst til et helt gult look, så sats på accessories i form af tasker, smykker eller sko.
#Mønstermix Bouclé, tern, fine blomsterprint og prikker kombineres på kryds og tværs. Der er ingen regler, men hold gerne en rød tråd i form af en farve, der går igen, så du får et moderne udtryk. #Bubblegum Den originale tyggegummifarve er feminin og piget – en rigtig forårsfarve. Brug den som et helt look, tone i tone, hvor du blander alle nuancerne, eller mix med rød eller creme. SE OGSÅ: Flere tendenser - De 5 største modetrends i 2017. Se dem her #Sporty Det enkle look mixes ved hjælp af diskrete sporty elementer som f.eks. bukser, nederdel eller bælte med fartstribe, en hættetrøje eller en bluse med polokrave. Et cool, afslappet outfit, som (også) kan bruges på kontoret. #Blomster Roser, margeritter, solsikker. Blomsterprint er en af de store tendenser, der fortsætter her i foråret. Brug et helt sæt, eller mix de mange blomster på kryds og tværs – det giver et smil på læben, for de fleste bliver glade af en fin buket. #Pyjamasparty Pyjamastrenden fortsætter ind i 2017 og er for længst vokset ud af soveværelset. Gå all-in på sæsonens hotte look ved at mixe med en kimono og sneakers, eller brug overdel og underdel hver for sig sammen med f.eks. et par jeans eller en skjorte. LÆS OGSÅ: Sæsonens 10 bedste basiskøb #Khaki Tendensen låner fra både militæret og safarirejserne, og nuancerne spænder fra militærgrøn til lys beige. Gå efter parkajakker med store lommer, og uniforms-inspirerede bukser, kjoler, veste og skjorter med lommer og bindebånd. Mix med hvid for at skabe lidt kontrast. #Skjortekjoler Den lange herreinspirerede skjorte med klassiske striber er et hit til jobgarderoben. Den kan styles på flere måder – brug den over et par bukser med flade sko og et bælte, der giver talje, eller med bare ben og ankelstøvler. #Stærke striber Strandparasoller, liggestole og markiser har måske inspireret til en af forårets vigtigste tendenser – de kraftige striber. Tag hul på sommeren allerede nu og mix striberne på kryds og tværs sammen med hvide sneakers.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også