wl
Natasha Rothwell overfor Jennifer Coolidge i første sæson af 'The White Lotus'
Se, lyt & oplev

Dem kan du glæde dig til at se i 'The White Lotus' sæson 3

11. januar 2024
Af Signe Bjørg Granberg
Foto: HBO Max
Imens vi venter i spænding på tredje sæson af Mike Whites populære HBO-serie, er der nu sluppet information ud om nogle af de medvirkende i den nye sæson.

Denne artikel blev første gang bragt af Vi Elsker Serier. Dette er en redigeret version.

The White Lotus har været en af HBO's mest omtalte og anmelderroste serier i løbet af de seneste år.

Sæson 2 er blandt andet nomineret til intet mindre end 23 Emmy-statuetter ved uddelingen i slutningen af januar.

Det er også allerede bekræftet, at der kommer en tredje sæson af serien, og nu er der så sluppet lidt mere information ud om denne – nemlig en række skuespillernavne, der er blevet tilføjet rollelisten.

Ifølge det amerikanske branchemedie Variety er det bekræftet, at skuespillerne Leslie Bibb (Iron Man), Dom Hetrakul (Bangkok Dangerous) og Jason Isaacs (Harry Potter-franchisen) medvirker.

Også Michelle Monaghan (Gone Baby Gone), Parker Posey (The Staircase) og Tayme Thapthimthong (Farang) er føjet til listen over medvirkende i den kommende sæson af The White Lotus.

Det er også allerede bekræftet, at Natasha Rothwell genoptager rollen som Belinda fra første sæson.

HBO Max har ikke meldt en premieredato ud for tredje sæson endnu, men vi ved, at det først bliver i 2025, vi får et gensyn med den populære serie.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også