Video
8. november 2021

Chokolade-mester Mads: Det laver han i dag

Tidligere vinder vendte tilbage med en hemmelig udfordring, som han er glad for, han ikke selv skulle bage i bageteltet.
Af: Kamilla Kilias

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Foto: Kaspar Wenstrup, Privat

I videoen ovenfor kan du høre den tidligere Bagedyst-vinder fortælle om fremtidsplaner og den hemmelige udfordring.

I denne uges afsnit af "Den store bagedyst" kommer endnu en tidligere bagedyst-vinder forbi som gæstedommer.

Denne gang er det sidste års vinder, Mads Eg Andersen, der svinger forbi bagekonkurrencen og udfordrer deltagerne med en chokolade-globus.

Deltagerne blev i den grad udfordret i at levere en globus lavet i perfekt tempereret chokolade. En udfordring, som Mads er ret glad for, han ikke selv skulle bage i bageteltet.

Hør hvorfor i videoen øverst i artiklen, hvor han også fortæller om, hvad han laver i dag.

Læs mere om:

Læs også