5 fremragende Mofibo-anbefalinger til sommerferien
Annonce
Se, lyt & oplev

5 fremragende Mofibo-anbefalinger til sommerferien

26. juni 2024
Annonce for Mofibo
Vi har fundet frem til de bedste lyd- og læseanbefalinger som du skal hygge dig med over sommeren.
https://imgix.femina.dk/2024-06-26/Mofibo-logo.png

Sommeren er landet, og måske skal feriekufferten snart pakkes.

I stedet for at fylde den op med tunge bøger, er det meget nemmere at fylde telefonen eller tabletten op med godt læsestof eller spændende lydbøger.

På den måde er der mere plads til sommeroutfits og badetøj, og hvad man nu ellers skal have med. Plus, ved at have dem elektronisk, er læse- og lyttestoffet meget nemmere at have med sig rundt, hvis der er et ledigt øjeblik.

Mofibo er som altid leveringsdygtig i både lydbøger og e-bøger, og vi har kigget deres udvalg igennem og fundet frem til disse fem fremragende anbefalinger.

Det er romaner og biografier, så der er til dem, der elsker de fiktive historier og dem, som ikke kan få nok af virkelighedens inspirerende fortællinger.

Mads Ellesøe: Rystet

https://imgix.femina.dk/2024-06-26/Mofibo_Rystet.jpeg
Foto: Mofibo

At man skal huske sin cykelhjelm, har de fleste fået med fra barnsben. Det gælder nemlig om at passe på sit hoved og den skrøbelige hjernemasse, der gør, at vi kan tænke og føle.

For Mads Ellesøe kom hjernerystelsen ikke som følge af en cykelulykke, hvor hjelmen kunne have beskyttet ham. Den prisvindende dokumentarfilminstruktør og journalist er faldet på badeværelset og har knaldet baghovedet ned i gulvet.

Det bliver starten til et mareridtshelvede ind i hjernerystelsernes verden, hvor det danske sygehussystem ikke formår at hjælpe ham. Rejsen mod helbredelse fører ham efter flere år med langvarig hjernerystelse til USA, hvor tilgangen til den lidelse er en helt anden.

’Rystet’ kan læses og høres eksklusivt hos Mofibo her.

Elsebeth Egholm: Budbringeren

https://imgix.femina.dk/2024-06-26/Mofibo_Budbringeren.jpeg
Foto: Mofibo

Elsebeth Egholm er en af landet mest populære krimiforfattere. Hun har blandt andet lavet bøgerne om journalisten Dicte Svendsen, som TV 2 lavede en tv-serie over.

Med Budbringeren har hun lavet en roman, hvor man ikke behøver at have læst nogle andre i forvejen.

Historien handler om Anna, der må vende tilbage til Danmark, da hendes tvillingebror Rasmus begår selvmord. På vej hjem møder hun den gamle flirt Samuel, som forsvandt fra den ene dag til den anden for 24 år siden.

Ilden imellem dem blusser op igen, men samtidig er hun også gravid med sin engelske kæreste Henry, og snart viser det sig, at Rasmus måske ikke begik selvmord alligevel. Men hvem har så slået ham ihjel?

Lyt eller læs ’Budbringeren’ hos Mofibo her.

Mofibo

Mofibo er Danmarks største tjeneste for e- og lydbøger samt podcasts.

Med et bibliotek på over 600.000 titler har Mofibo noget for enhver smag - uanset om du er til krimi, romance, sande historier, selvudvikling eller noget helt andet.

Prøv Mofibo gratis i 30 dage - herefter 89 kr./måned. Opsig når som helst. Gælder for nye kunder.

Jesper Bugge Kold: Hvor vinden vender

https://imgix.femina.dk/2024-06-26/Mofibo_Hvor-vinden-vender.jpeg
Foto: Mofibo

Man kan næsten mærke præriens golde vindblæste natur i ansigtet, når man læser eller lytter til Jesper Buge Kolds Hvor vinden vender.

Den historiske roman handler om Johanne, der er i 1878 rejser til USA med sine børn. Husbonden Jens er allerede taget afsted et halvandet år tidligere for at købe et stykke jord til familien. På vej over Atlanten møder hun Astrid, som har mistet alt, og den enarmede soldat Valdemar, der har sækken fuld af frø og kartofler.

Den største udfordring starter først for alvor, da familien bliver genforenet, og det nye liv skal etableres i det uvenlige landskab.

Lyt eller læs ’Hvor vinden vender’ hos Mofibo her.

Cathrine Laudrup-Dufour: Passage - Min historie

https://imgix.femina.dk/2024-06-26/Mofibo_Passage.jpeg
Foto: Mofibo

Cathrine Laudrup-Dufour er Danmarks mest vindende dressurrytter nogensinde. Det har ikke været omkostningsfrit at kæmpe sig til de resultater, og det er den fortælling, vi får i Passage: Min historie.

Vi er med fra barnsben, hvor hun som 12-årig kommer på pony-landsholdet og vinder det ene mesterskab efter det andet, mens hun samtidig bliver trænet af to af verdens bedste dressurryttere prinsesse Nathalie Zu-Sayn Wittgenstein og Kyra Kyrklund.

Privatlivet og ægteskabet med springrytter og medlem af den danske fodboldfamilie, Rasmine Laudrup-Dufour, kommer vi også omkring i den spændende beretning.

Lyt eller læs ‘Passage: Min historie’ hos Mofibo her.

Lærke Kløvedal: Sømærke

https://imgix.femina.dk/2024-06-26/Mofibo_Soemaerke.jpeg
Foto: Mofibo

Måske har du læst hendes udsøgte madanmeldelser i Politiken, eller også har du hørt det fascinerende portrætprogram Det sidste måltid. Under alle omstændigheder er Lærke Kløvedal en fantastisk formidler og fortæller, så derfor er hendes erindringsfortælling Sømærke essentiel sommerlæsning/lytning.

Som datter af søfarer Troels Kløvedal er Lærke Kløvedal vokset med et navn, der vækker genkendelse overalt. Med ni halv- og stedsøskende, skulle man ellers tro, det var umuligt at føle sig alene. Men det er ikke desto mindre det, hun gør.

Bogen springer ofte i tid mellem den rodløse opvækst og voksenlivet, hvor Lærke Kløvedal gør op med fortidens syn på flygtige relationer og begynder at søge efter noget dybere.

Lyt eller læs ’Sømærke’ hos Mofibo her.

Artiklen blev oprindeligt udgivet på Vi Elsker Serier

Læs også