Annonce
Rejser
26. september 2025

Rejseguide til Puglia: Der venter store madoplevelser

Enkle retter med fokus på friske ingredienser er opskriften på Puglias succes-fulde køkken. Italiens hæl er rig på traditioner, egnsretter og en ydmyg tilgang til de lokale råvarer.
Af: Monica Grue Steffensen
Puglias kystlinje er 800 kilometer lang. Det gør regionen til den mest kystrige i Italien.

Fra simple retter med frisk olivenolie til dramatiske kystbyer og historiske grotter – Puglia byder på madglæde og eventyr i støvlens hæl.

Foto: Vincenzo De- Simone/Unsplash

Oldgamle stengærder indrammer maleriske olivenlunde, og vinmarker strækker sig, så langt øjet rækker, i syditalienske Puglia. Regionen, der udgør hælen, hvis man ser Italien som en støvle, er et af Italiens tyndest befolkede og mindst besøgte områder.

Sidstnævnte er dog begyndt at ændre sig, i takt med at flere og flere folk har fået øjnene op for Puglias skønhed, diversitet, åbne vidder og vilde, fascinerende landskaber.

Vil du læse videre?
Få adgang til artiklen med femina+, og få fuld adgang til stærke perspektiver og inspirerende indhold - for kvinder med noget på hjerte.

Vælg dit abonnement

Allerede medlem?

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.