Krydstogt
Annonce
Rejser

Inspiration til sommerferien: Oplev Europa på den mest behagelige måde

25. januar 2024
Annonce for Norwegian Cruise Line
Fra underskønne naturfænomener i nogle af verdens nordligste byer til historisk charme i Sydeuropa. Med én særlig rejseform – krydstogtet - kan du opleve flere eventyrlige rejsedestinationer på samme rejse uden at gå på kompromis med komfort og afslapning.
Logo

Der er så mange smukke steder i verden at besøge, men så få ferier til at realisere rejsedrømmene. Heldigvis findes der en rejseform, der giver dig mulighed for at opleve mange af de smukkeste og mest ekstraordinære destinationer på én og samme ferie.

På et krydstogt med NCL, Norwegian Cruise Line, oplever du unikke byer, verdensberømte steder og smukke naturoplevelser, mens du bor i lækre kahytter, nyder ekstraordinære kulinariske oplevelser og afslapning til søs fra den udendørs promenade Ocean Boulevard på skibet.

Norwegian Viva og Norwegian Prima, NCL’s to nyeste krydstogtskibe, vil tage din rejse til et helt nyt niveau. Begge skibe vil sejle på en række krydstogter i Europa i 2024. Se mulighederne her.

Kom med ombord

Om NCL/Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line hører til blandt Europas førende krydstogtselskaber med sine spændende destinationer, sit høje serviceniveau og ikke mindst sine 19 eksklusive krydstogtskibe, der byder på aktiviteter og underholdning for både solorejsende, par og hele familien. De nyeste skibe hos NCL er Norwegian Prima og Norwegian Viva, som begge sejler i Europa i sommersæsonen 2024.

Når du rejser med NCL, har du masser af tid til at udforske dine omgivelser, og du får ofte mere værdi for pengene i forhold til et hotel på fast grund. NCL har krydstogter over hele verden - fra Alaska og Asien til Caribien, Europa, Australien og Sydamerika – det svære er at vælge! Se mere her, eller bestil en brochure her.

Du kan finde de altid attraktive krydstogtspriser og nyeste tilbud på ncl.com/cruises.

https://imgix.femina.dk/2023-01-23/326987808_868356584220841_6034881807483850016_n.jpg

Gå på opdagelse i Dubrovnik, der er en af Europas mest velbevarede middelalderbyer.

MIDDELHAVET

Europas vugge

Engang var området omkring Middelhavet verdens centrum, og de historiske ruiner fra storhedstiden er betagende og blandt verdens mustsees. På et NCL-krydstogt til nogle af Middelhavets smukkeste destinationer kan du blandt andet besøge den gamle romerske by Pompeji, genoplade batterierne på Santorinis vulkanstrande eller studere verdensarv i Athen og Rom.

Det 10-dages krydstogt foregår med skibet Norwegian Epic, hvor du hver aften kommer tilbage fra dagens udflugter og frit kan vælge mellem italienske og asiatiske restauranter. Måske slutter du dagen af med et besøg i vodka-icebaren eller lytter til det fantastiske Beatles-coverband i den legendariske The Cavern Club.

Der er også masser at lave om dagen om bord på Norwegian Epic – lad dig forkæle i Mandara Spa, lær nye dansetrin i en salsaklasse eller hav det sjovt i Aqua Park med tre forskellige rutsjebaner.

https://imgix.femina.dk/2023-01-23/rom.jpeg

Norwegian Epic sejler gennem det smukke middelhavsområde, som du kan se på kortet her. Krydstogtsruten er tilgængelig i perioden maj-oktober 2024.

Vestlige Middelhavsområde

Uanset om det er din første eller femte gang i Middelhavet, er der altid noget nyt og smukt at opdage i denne fantastiske del af verden. På dette 9-nætters krydstogt fra Barcelona vil du opleve en ny by hver dag. Oplev glamouren på den franske riviera i Cannes, eller fordyb dig i Firenzes spændende historie. Slap af på en af de smukke strande på Mallorca eller Ibiza. Og efter krydstogtet kan du passende tilbringe et par dage i Barcelona.

Ferien afrundes af alle de muligheder, som Norwegian Escape har at byde på. Et klart højdepunkt på Norwegian Escape er "The Waterfront", udendørs promenaden med restauranter og barer samt det store udvalg af underholdning, fra shows til live musik. Uanset om det er en balkonkahyt til familien, en økonomisk kahyt indenfor eller lidt luksus i det eksklusive The Haven-suiteområde, har NCL det perfekte hjem til søs for enhver smag. Her kan du finde alle kahytter.

Kort

Generelt tilbyder NCL mange krydstogter til Middelhavet denne sommer. Her (link fjernet) kan du finde netop den rute, der passer dig.

Ncl

Norwegian Prima vil tilbyde en række afgange fra Southampton eller Rejkavik i sommeren 2024 med forskellige stop i Norge og Island.

NORDISK SKØNHED

Underskøn natur og lyse nætter

Oplev destinationer med mytologiske fortællinger, fascinerende historie og ekstraordinær skønhed med Norwegian Prima – et af de nyeste skibe i NCL-flåden – fra maj til oktober 2024 med skiftende 10 eller 11 nætters krydstogter fra Reykjavik til Southampton eller omvendt.

Besøg Islands hovedstad, Reykjavik, og tag ind i den maleriske Thingvellir National Park – et UNESCO World Heritage Site med bjerge, der omgiver et stort lavafelt med vilde blomster. Tag til parkens gejserområde, hvor du kan se hvæsende kilder, boblende bassiner og andre geotermiske fænomener. Kør langs Borgund Fjord til det gamle handelscentrum Borgund nær Ålesund. Nordens Venedig – rejs tilbage i tiden på en gondol gennem Amsterdams Amstel-flod, hvor du vil opdage palæer og laugsbygninger fra det gyldne århundrede.

I øvrigt tilbyder krydstogtskibet Norwegian Star også forskellige ruter til Nordeuropa denne sommer med stop i Grønland, Norge, Island, England og Skotland. Du kan finde alle ruterne her.

Kort
kirkjufell mountain on snaefellsnes peninsula, iceland
Foto: Getty Images

Oplev den fascinerende natur på Island.

Verden fra en ny vinkel

Et krydstogt med Norwegian Cruise Line er en helt anderledes måde at rejse på, end du måske har været vant til før. På dit flydende hotel kan du fortabe dig i bølgen blå eller nyde alenetid med massage og ansigtsbehandlinger, mens børnene prøver vandruchebaner eller dyster mod hinanden i Laser Tag. På et eksklusivt NCL-krydstogtskib kan du finde alt, hvad hjertet begærer af shopping, pools, særlige kulinariske oplevelser og underholdning.

I sommeren 2024 sejler NCL's nyligt døbte skib Norwegian Viva til en række velkendte og populære middelhavsdestinationer fra Lissabon, Rom, Venedig/Trieste eller Athen. Tager du på krydstogt med Norwegian Viva, får du en oplevelse til søs, som du aldrig har prøvet før. Det topmoderne krydstogtskib har flere poolområder, en beachclub og et væld af udsigtspunkter langs den udendørs Ocean Boulevard, ligesom du kan få stillet dit adrenalinkick med et besøg på enten casino, Viva Speedway-banen eller på en tur igennem ”The Drop”, der tager dig på en ti-etagers rutsjebanetur i nærmest frit fald.

Og hold øje – med Norwegian Aqua er der allerede truffet beslutning om en videreudvikling af Prima-klassen. Det nye skib vil sætte sejl fra 2025 og overraske dig med endnu flere nye funktioner.

Herunder kan du se en række stemningsfulde fotos fra krydstogtskibet Norwegian Viva.

Læs også