Mad
30. oktober 2008

Serranoskinke med gedeost

En lækker forret
Af: Camilla Zarah Lawes
https://imgix.femina.dk/media/dde300c568754076afb9fc048c833a69.jpg

Foto: Columbus Leth

Opskriften er til 4 personer
110 g gedeost (en lille rulle Soignon)
4 tynde skiver serranoskinke
2 spsk. madolie
1 rød peberfrugt i små fine terninger
100 g blandede salatskud
DRESSING:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamicoeddike
havsalt og friskkværnet peber
ENDVIDERE:
4 træspyd
Del osten i fire lige store stykker, læg hvert stykke for enden af en skinkeskive. Rul skinken om osten, og pak siderne ind, så det bliver en lille pakke. Skyl salaten, og bland med peberfrugt. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den over salaten. Steg ostepakkerne i olie på en knaldvarm pande, til skinken er sprød og lækker. Anret salaten og ostepakken på spyd, og servér straks, evt. med lidt brød til.

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.