
Pasta med kylling og ansjoser

Foto: Anders Schønnemann
150 g tørret spaghetti
salt
ENDVIDERE:
2 kyllingebryster i strimler
olivenolie
4 ansjoser, hakkede
3 fed hvidløg i tynde skiver
300 g små tomater
salt og peber
1 håndfuld plukket basilikum
revet parmesan
Kog spaghettien i rigeligt saltet vand, til den er al dente. Dræn kogevandet fra, men gem det.
Rist imens kyllingen i olivenolie i en stor, varm gryde. Kom ansjoserne ved, og lad dem "smelte". Tilsæt hvidløget, og lad det lige få en smule farve. Kom pasta og tomater i gryden, og lad det varme med. Tilsæt lidt af pastavandet, og smag til med salt og peber.
Anret pastaen i to store tallerkener, top med basilikum og parmesan, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




Læs mere om: