
Kyllingepie med spinat og persillerødder

Foto: Anders Schønnemann
Persillerødderne smelter nærmest sammen med ricottaen og giver en skøn, cremet sauce.
2 kyllingebryster i strimler
lidt olie til stegning
2 persillerødder, skrællede og revne
200 g babyspinat
100 g ricotta
salt og peber
1 rulle butterdej
æg til pensling
TILBEHØR:
en stor salat
Brun kyllingekødet i lidt olie på en varm pande. Kom persillerødder ved, og lad det hele stege mørt. Tilsæt spinat, og lad den falde sammen. Kom ricotta på panden, og lad det hele simre i 1 minuts tid. Smag til med salt, og fyld det hele i et ovnfast fad. Dæk formen med butterdej. Luk dejkanterne om formen, og skær små lufthuller i midten.
Bag tærten ved 200° i 20-25 minutter.
Servér tærten med masser af salat.
Opskriften er til 2 personer