Annonce
TrĂŠning og kost
15. januar 2012

Lammefilet og couscous-salat med ananas

Lam og mynte smager rigtigt godt sammen. Her er den friske mynte brugt i en sĂžd og saftig couscoussalat med ananas.
Af: Mette Jantzen –
https://imgix.femina.dk/media/d89e1f2d8d0545199fa56d7ac051fd70.jpg

Foto: Jes Buusmann

Tid: 25 minutter
Antal personer: 4

‱ 400 g lammefileter
‱ 1 spsk. olivenolie
‱ salt og friskkvérnet peber

Couscoussalat med ananas:
‱ 320 g couscous
‱ 60 g ristede pinjekerner
‱ 300 g frisk ananas
‱ 1 bundt forĂ„rslĂžg
‱ 125 g feta 5 % (i tern)
‱ 1 dl hakket frisk mynte

1. Couscoussalat med ananas: Tilbered couscoussen efter anvisningen pÄ pakken og lad den afkÞle. Rist pinjekernerne let pÄ en varm, tÞr pande og lad dem afkÞle pÄ en tallerken. SkÊr ananas i tern og forÄrslÞg i skiver. Bland couscous, pinjekerner, ananas, forÄrslÞg, feta og hakket mynte.

2. Limedressing: Pisk olivenolie og limesaft sammen. HĂŠld dressingen over couscoussalaten og pynt med mynteblade.

3. Steg lammefileterne i 1 spsk. olie pÄ en pande, 4-5 minutter pÄ hver side. Krydr med salt og peber og server kÞdet sammen med couscoussalaten.

Annonce

Limedressing:
‱ 1 spsk. olivenolie
‱ saften af 2 limefrugter

TIP! Ananassen kan erstattes af friske abrikoser eller ferskner skÄret i tern.

PrÞv ogsÄ disse lette og sommerlige retter:
Video opskrift: Sunde lavendelboller

LÊs ogsÄ: Sund mad i en fart

LÊs ogsÄ: Lynvildtgryde

Annonce
Annonce

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.