efterårsmode 2018
Shopping

Efterårsmode: De 7 største tendenser

Den nye sæson er lige om hjørnet, og efterårskollektionerne er fyldt med smukke farver, fine print og klassiske silhuetter. Vi har udvalgt de 7 bedste og stærkeste tendenser fra catwalken og fortolket dem for dig.

DE 7 STØRSTE TENDENSER

 
HELT UDE PÅ PRÆRIEN
Med inspiration hentet fra det vilde vesten og cowgirls er westernlooket kommet på podiet – i moderne og nutidig udgave. Her står den på fine broderier, brede flæser og spidse cowboystøvler – alt i bløde materialer som ruskind, skind og bomuld.
 
 
 
 
VILDKAT
Det dyriske leopardprint er stadig løs på de internationale podier og ses på alt, fra aftenkjoler til lange frakker, strik og ikke mindst på tilbehøret. Farverne spænder fra den helt autentiske lookalike til det mere farverige print, hvor udtrykket bliver ekstra vildt og nutidigt.
 
 
LAG PÅ LAG
Sporty referencer, grafiske linjer og signalfarver lyser op i denne sæsons lag på lag-tendens, som passer perfekt til det danske vejr. Det handler om afslappet og behageligt tøj i et moderne mix af klassiske og tekniske materialer og et splash af stærke farver.
 
 
GENTLEWOMAN
Gå efteråret i møde med markante skuldre på blazere og frakker, pressefolder i bukserne og flade sko. Hent inspiration hos mændene og deres skræddere og hop i oversize suits i uldne materialer som tweed og uld, og tilfør et feminint tvist med et bælte i taljen.
 
REFLEKSIONER
Der er glimmer og shine i efterårets metalliske tendens, der lyser op på både grå mandage og på festlige fredage. Blød sølvets hårde udtryk op med fine materialer som plisseringer, pailletter og lurex, der sagtens kan kombineres med mere neutrale farver, når hverdagslooket trænger til lidt shine.
'
 
 
SKAKMAT
En evig klassiker i ny fortolkning. For der er fokus på de klassiske tern lige nu, hvor mange modehuse præsenterer farverige tern i alle afskygninger, lige fra de helt små til de meget store. Hvad enten det er en enkel skjorte eller en lang frakke, vil mønsteret give din garderobe et friskt pust.
 
PRINT-MANI
Der er frit spil, når det gælder sæsonens mest farverige print, hvor designerne har ladet sig inspirere af tørklædets utallige kombinationer. Gå all-in på print i forskellige farver og dimensioner, for i denne tendens kan det ikke blive dristigt nok.

 

Bliv inspireret til efterårets tendenser i galleriet herunder

Galleri: Efterårsmode: De 7 største tendenser