Galleri: 24 budgetfund i efterårets stærkeste farver

Shopping

24 budgetfund i efterårets stærkeste farver

Lad os tage dig en tur gennem efterårets skønneste farveskala og vise dig nogle af vores absolutte favoritter - alle på budget

# BORDEAUX
En blanding af den vinrøde og den brændte bordeaux er en af efterårets hotteste farver. Brug det i hele dit outfit eller blot som tilbehør.
 
# CAMEL
Hvis der er en farve, der står godt til alle andre, er det camel. Brug den i stedet for sort eller hvid og opdag de mange muligheder. Vær blot opmærksom på at vælge den rigtige nuance i forhold til din hudtone.
 
# GRØN
Mens vi i sommermåned­er­ne lokkes mere af de sarte pasteller, skal den grønne farve til efteråret være mørk. Tænk flaskegrøn og grantræ, og du finder den perfekte kombination.
 
SE OGSÅ: Denim er altid moderne - find din denim-favorit til efteråret her
 
# BLÅ
Den blå farve passer til alle årstider, men specielt navy-blå passer godt til efteråret. Her kan du bruge den som alternativ til sort og samtidig bibeholde et klassisk look.
 
# SORT
Sort er en all-time favourite og findes i de fleste garderober. Vælg dette efterår items med flere detaljer som blonder, svaj i bukserne eller pailletter på skoene. Det gør det hele lidt mere festligt.
 
# GRÅ
Grå behøver absolut ikke at være lig med gråvejr og kedelige dage. Kombinér forskellige nuancer af grå og skab på den måde et chikt og cool look.
 
SE OGSÅ: De største modetendenser til efteråret