Galleri: 20 klassiske køb til foråret

Shopping

20 klassiske køb til foråret

Trenchcoaten, den blå skjorte og de helt rigtige par jeans er bare nogle af de items, der redder os gang på gang. Vi har samlet 20 af sæsonens klassiske køb, der nok skal hjælpe dig ud af tøjkrisen

Trenchcoaten
Den ultimative klassiker, der er både maskulin og feminin på samme tid. Gør den casual og hverdagslækker med jeans og et par sneakers.
 
Den hvide kjole
Selv om den måske bedst egner sig til forår og sommer, er den uden tvivl en klassiker, vi ikke vil undvære. Brug den med en cardigan eller blazer og et par flade sko til hverdag, og dress den op med stiletter til fest.
 
Den blå skjorte
Gå skridtet videre fra den klassiske hvide, og opdatér i stedet med en blå en af slagsen. Brug den med opsmøgede ærmer og et par jeans og få dig et casual hverdagslook.
 
De blå jeans
Klassikeren, vi ikke kan leve foruden. De blå jeans går til alt, lige fra hvide T-shirts over skjorter til strik. Vælger du et mørkt par, kan de også bruges til fest.
 
Pencilskirtet
Den letteste vej til et velformet og kurvet look. Brug den med en fin og feminin top for et elegant udtryk, eller skab kontrast med en chunky strik.