Shopping

20 gode køb: Forårets bedste frakker og jakker

Skift vinterjakkerne ud med lidt lettere overtøj som en klassisk trenchcoat, en blazer eller en denimjakke. Brug dem med masser af lag, eller mix dem på nye måder med resten af din garderobe.

DE BEDSTE FRAKKER OG JAKKER TIL FORÅRET

 

Denimjakken
Giver et afslappet, drenget tvist til garderoben, og ligesom jeans passer den til næsten alt. Denimjakken fås i mange vaske og snit, men denne sæson skal du gå efter en i oversize og bruge den sammen med en feminin del som en kjole eller skjorte og et par sneakers, det giver sammenhæng med det sporty.
 
 
Blazeren
De ensfarvede sorte og grå har fået selskab af tern, striber eller anden form for print. Vælg en blazer, der er lidt længere og i oversize, men brug den med et bælte i taljen for at skabe figur. Hvis du har mod på at lege med detaljen, så brug et bælte i en kontrastfarve til blazerens farve eller print.
 
Regnjakken
Forår og sommer bringer ikke altid kun solskin med sig, og det faktum har sendt regnjakkerne på catwalken, hvor især den transparente er en af de store tendenser. De transparente kommer i mange forskellige farver, men hvis du vil være sikker på at vælge en, der passer til det hele, så gå efter en gennemsigtig: Genialt, hvis du både vil være chik og tør!
 
 
Workwearjakken
Workwear er godt til hverdag, fordi det er et mix af grove, langtidsholdbare materialer i klassiske nuancer som grøn, beige og råhvid. Til tendensen hører også jumpsuiten, ”army”jakken og støvler med snøre. Brug workwearjakken sammen med feminint tilbehør som stiletter og kjoler.
 
 
Trenchcoaten
Er i den grad tilbage! Det gode snit, som gør, at du kan markere taljen, gør den velegnet til alle kropstyper. I stedet for at bruge frakken som overtøj er sæsonens helt store trend at bruge den som kjole med bukser under eller bare ben.
 
VI HAR FUNDET 20 FLOTTE FRAKKER OG JAKKER - SE DEM I GALLERIET HERUNDER

Galleri: 20 gode køb: Forårets bedste frakker og jakker