Galleri: 15 flotte sommerkjoler

Shopping

15 flotte sommerkjoler

Sommertid er kjoletid – fra maxi-, strop- og skjortekjoler til de mere klassiske faconer med korte eller trekvartlange ærmer. I år ser vi både ensfarvede kjoler og kjoler med fine print i alle længder. Vi guider dig til de bedste køb her.

TIP TIL DIT NÆSTE KJOLEKØB

KJOLER MED LANGT ÆRME
TIP: Det lange eller trekvartlange ærme giver dig et klassisk og stilrent udtryk. Det giver dig samtidig muligheden for at droppe jakken. 
 
STROP-KJOLER
TIP: Stropkjolen er ofte en favorit på ferien. Den er luftig, og du kan få sol næsten over det hele. Går du med bh, så fortvivl ikke – det ser også fint ud, hvis man kan se en sød bh-strop eller bikini, der matcher kjolens farver.
 
 
MAXI-KJOLE
TIP: Maxilængden er en investering, som kan leve langt ind i efteråret. Brug maxikjoler og nederdele med støvler og støvletter, og dyrk 70’er-looket til det ypperste. Sæt eventuelt et bælte i taljen. 
 
KJOLER MED KORT ÆRME
TIP: Et kort ærme skærer armen det helt rette sted og camouflerer det, vi ønsker. 
 
SKJORTE-KJOLE
TIP: Hold øje med skjortekjolen, et af sæsonens helt store hit. De findes både helt enkle og mere detaljerede, med eller uden bælte – løse såvel som stramme. Du får det skarpeste look, hvis du knapper den helt op.
Læs mere om: