Makeover

Makeover: Jeg vil gerne være mere feminin

Cecilia Brandenhoff, 40 år, kan lide en klassisk stil, der holder flere sæsoner, men er blevet udfordret af vægten, der er gået op de seneste år. Cecilia føler sig ikke længere tilpas i sine favoritkjoler og jeans.

CECILIA FIK EN MAKEOVER MED FEMINA

 
UDFORDRING:
Jeg vil gerne være mere feminin.
 
LØSNING:
Fremhæv det feminine med lyse nuancer og pasteller.
 
Cecilia før
 
Hvem: Cecilia Storm Brandenhoff, 40 år og fra København.
Tøjstørrelse/højde/vægt: 42/175/70.
Børn: 2 piger på 10 og 12 år. 
Stil: Mest sort, klassisk stil.
Fritid: Gåture, sommerhusliv med familien og venner, læser masser af bøger.
Uddannelse og job: Cand.merc. i marketing, arbejder som ledelseskonsulent i en fagforening. 
 
 
STYLISTENS BEDSTE TIP
 
Du savner din gamle stil, så det er vigtigt at “ryste posen”, finde en ny stil, som du føler dig tilpas i – tøj og tilbehør, der kan inspirere dig. Det allerførste, du skal gøre, er at få flere pasteller ind i skabet og undgå de helt sorte sæt – det bliver nemt for tungt til din hudtone og dit hår.
 
Det er vigtigt, du ikke bruger for tætsiddende tøj, men fremhæver din figur med snit, der har volumen på den rigtige måde – meget gerne i enten luksuslækker, klassisk stil eller i det feminine lidt flippede univers. Vis talje med kort strik og skjorten ned i taljen.
 
Pasteller understreger din egen feminine udstråling – for den har du! Gå stadig efter den klassiske stil med lækre skjorter, strik og jeans, vælg lidt, men godt, og gerne i de lyse lækre farver og feminine print. Plissénederdelen kan du style op og ned med både sneakers og støvler, og med den kan du få et nemt, feminint hverdagslook.
 
Frakke fra Mads Nørgaard, 2.400 kr. Skjorte fra Coster Copenhagen, 799 kr. Jeans fra Only Carmakoma, 399 kr. Sneakers fra Notabene, 1.995 kr. Halskæde fra Ludvig Design, 950 kr.
 
 
 
MAKEUPARTISTENS BEDSTE TIP
 
Trin 1. Glowing Base fordeles i ansigtet før foundation for velfugtet underlag og fint skær. Lidt concealer duppes let i øjenkrogen og under øjnene.
 
Trin 2. Øjenmakeuppen starter med grundskygge i sart rosa, der blendes ud med blommelilla skygge på yderste del af låget. Mørkeblå eyeliner tegnes i fin streg langs øverste vippekant inden mascara på vipperne.
 
Trin 3. Hindbærrosa blush fordeles med blød børste på kindben, pande og hage for fin, naturlig friskhed. 
 
Trin 4. Læberne får smuk nuderosa farve, som spiller fint med det naturlige makeuplook.  
 
Strik fra Fine, 1.499 kr. Øreringe fra Jane Kønig, 575 kr. pr. stk.
 
 
FRISØRENS BEDSTE TIP
Cecilias kraftige hår har en masse fylde og fald og er klippet i mange ulige længder, som trækker både fylde og tyngde nedad og giver lidt tung frisure. Simone fra Gun-Britt klipper en god bid af længderne og en skarp lige kant, der fremhæver det flotte, sunde hår. Hårfarven justeres til mere beige blond, som fader naturligt ind i Cecilias egen. Den nye hårlængde giver fin balance i frisuren med let opklippede skrå partier frem mod ansigtet. Håret styles fyldigt med føn og glattes godt igennem med stylingjern. 
 
Plyspels fra My Little Curvy Love, 2.699 kr. Strik fra Fine, 1.499 kr. Plissénederdel fra Second Female, 799 kr. Støvler fra Gestuz, 2.699 kr. Øreringe fra Jane Kønig, 575 kr. pr. stk.
 
 
ADRESSER
Gun-Britt Coiffure, Ny Østergade 23, 1101 København K. tlf. 3393 1353.
GB by Gun-Britt, tlf. 3311 5834.
Sensai, tlf. +46 4031 1500. 
My Little Curvy Love, mylittlecurvylove.com
Second Female, secondfemale.dk
Gestuz, gestuz.com
Jane Kønig, janekoenig.dk
Mads Nørgaard, madsnorgaard.dk
Coster Copenhagen, costercopenhagen.dk
Only Carmakoma, only.com
Notabene, notabene.dk
Ludvig Design, ludvigdesign.com
 
Læs mere om: