Makeover

Makeover: Jeg vil gerne finde en stil der passer til min alder

51-årige Majbritt er glad for sin alder, men vil hverken ligne en teenager eller være “damet”. Majbritt føler sig som 40 år indeni og synes, det kan være svært at finde stilen mellem alt for ungt og lidt for voksent.

MAJBRITT FIK EN MAKEOVER MED FEMINA

 

UDFORDRING:
Hvad passer til min alder og figur?
 
LØSNING:
Gå efter materialer, der falder flot, klare sommerfarver, og spice det hele op med statement-T-shirts.
 
Majbritt før
 
Hvem: Majbritt Strauss Larsen, 51 år og fra Nakskov.
Tøjstørrelse/højde/vægt: 42-44/160/92.
Stil: Rå, ikke damet, helst bukser og meget i sort.
Børn: To børn.
Fritid: Familie og venner, træning i fitnesscenter.
Job: Customer service manager i produktionsvirksomhed.
 
 
STYLISTENS BEDSTE TIP
 
1. Denim gør altid din stil yngre og frisk, vælg et par jeans med masser af stretch, og style med både råt og feminint – du kan bruge alle typer sko, støvler og sandaler til et par jeans, der allerhelst skal vise dine fine ankler.
 
2. Sort er flot til dig og en god base i din garderobe, men drop de helt sorte sæt. Prøv i stedet at mixe med fine pasteller, T-shirts med print eller smalle striber, og vælg en denimjakke eller bikerjakke til at skabe det rå look, du godt kan lide – et par sandaler med nitter og en cool taske kan også give en rå kant til din stil.
 
3. Jumpsuit er perfekt til at style op og ned, lige til at hoppe i til både job og fest. Den, du har prøvet i dag, er lige din pasform. Halsudskæring og ærmesnit klæder dig, og du kan sagtens have en blazer eller cardigan over. Benlængden til lave sko og sneakers skal være som i dag, hvor du har et lille opsmøg, og til højere hæle er det flot i fuld længde.
 
Kimono fra Lollys Laundry, 750 kr. Bluse fra No.1 by Ox, 300 kr. Jeans fra Only Carmakoma, 599 kr. Halskæde fra Maanesten, 750 kr. Halskæde fra Maanesten, 400 kr. Armbånd fra Maanesten, 300-600 kr. Sandaler Billi Bi, 1.099 kr. Ringen er Majbritts egen.
 
 
MAKEUPARTISTENS BEDSTE RÅD TIL EN FRISK MAKEUP
 
1. Start altid med fugtpleje og beskyttende cremer inden foundation. Vælg en naturlig farve – som grundregel en kvart tone lysere end din egen hudtone. Frisk op med blid rosa blush på kinderne i stedet for kraftig farvet foundation.
 
2. Øjenmakeup i champagnerosa og nude toner er flot til dine øjne, hold farvevalget neutralt og få fokus på dine flotte vipper med masser af mascara.
 
3. Læg den lyse cremede skygge på hele låget og en lidt mørkere østersfarve i globelinjen, de cremede skygger giver utrolig flot holdbar finish.
 
4. Vippekanterne tegnes op med mørkebrun liner i fin streg, der tones let ud, inden sort mascara fordeles på vipperne. Mat rosapink farve på læberne fuldender den friske makeup.
 
T-shirt fra Only Carmakoma, 149 kr. Kimono fra Curvy Copenhagen, 700 kr. Øreringe fra Glitter, 299 kr.
 
 
FRISØRENS BEDSTE TIP
Frederikke fra Gun-Britt vil gerne ændre Majbritts meget lysnede hår til en mørkere, mere varm naturlig farve og dermed skabe mere dybde og karakter. For at gå fra meget lys til mørk kræves forpigmentering samt intensiv plejende kur, så håret får masser af energi og glans tilbage. De gode ansigtstræk og høje kindben fremhæves med fylde på toppen og en kort klipning i siderne. Frederikke styler håret pjusket og frækt med saltvandsspray før føntørring, og afslutter med voks, som giver fleksibelt hold.  
 
Jumpsuit fra Zoey, 799 kr. Øreringe fra Maanesten, 750 kr. Halskæde fra Maanesten, 600 kr. Sneakers fra Adidas, 675 kr. Taske fra Adax, 1.099 kr. Ringen er Majbritts egen.
 
 
Zoey, tlf. 2535 7000.
ONLY Carmakoma - 9942 3200, www.bestseller.com
No1 by Ox/divasbyannef.dk
Lollys Laundry - 3513 6681, lollyslaundry.dk
Billi Bi - 3810 4668, billibi.dk
Adidas, adidas.dk
Curvy Copenhagen, tlf.6016 3391. curvycopenhagen.com
Adax, tlf. 4344 4410, adax.dk
Gun-Britt Coiffure, Ny Østergade 23, 1101 København k, tlf. 3393 1353. 
GB by Gun-Britt, 3311 5834. 
Revlon, tlf. 7022 2298.  
 

 

Læs mere om: