Makeover

Makeover: Jeg mangler en "sommer på job"-stil

56-årige Pia kan godt lide at blande feminint og råt. Hun går ofte i skind, sort og støvletter og har nemt ved at finde tøj til efterår og vinter. Men det kniber forår og sommer, og Pia efterlyser tip til garderoben – meget gerne noget, der inkluderer en blazer.

PIA FIK EN MAKEOVER MED FEMINA

 

UDFORDRING:
Har svært ved at finde min ”sommer på job”-stil
 
LØSNING:
Find en sommerblazer, du kan style til feminine print
 
Pia før
 
Hvem: Pia Kornø, 56 år og fra Sulsted ved Aalborg. 
Tøjstørrelse/højde/vægt: 38/167/67.
Stil: Råt og feminint look, men klassisk stil på job.
Børn: To sønner på 27 og 29 år og en datter på 21.
Fritid: Kultur, rejser og fag- og skønlitteratur.
Job: Kommunal chef for handicap og psykiatri.
 
 
STYLISTENS BEDSTE TIP
 
Blazerjakken, buksedragten og et mix af sommerlige stumpebukser og en klassisk skjorte er fint jobtøj i sommerperioden. Med et par lækre, eksklusive sandaler med lav, chunky hæl, eller ministiletter understreger du det lækre klassiske og stilrene.
 
Sko-problemet: Du har det bedst i næsten flade sko – hold dine fødder fit med træning, og kig efter sko med den rette lave hæl, men i en supersmart model, og det findes! Prioritér færre par sko i lækker stil og med god komfort.
 
Gå meget mere efter de blide, feminine farver og mix med den klassiske blazer. Med den hvide blazer og et par hvide sneakers kan du style med ALT ind imellem – jeans, printede bukser, kjoler, buksedragten eller et par skindleggings eller klassiske chinos.

Buksedragt fra Lollys  Laundry, 1.000 kr. Øreringe fra Charlotte Mielko, 1.699 kr. Vintage-halskæden med ring og fingerringen er Pias egne. Sko fra Notabene, 1.695 kr.
 
LÆS OGSÅ: Min stil er blevet for uopfindsom og konet
 
MAKEUPARTISTENS BEDSTE TIP TIL FLOT MAKEUP 
 
Trin 1. Primer før foundation giver et fantastisk grundlag for et holdbart resultat – pensl foundation på for at opnå den perfekte lette fordeling.
 
Trin 2. Øjenskyggefarve i koralrosa toner er flot og klædeligt, men brug øjenskygge-primer først. Eyeliner i sort langs vippekanterne giver et sofistikeret look – følg op med mørk rosa-brun skygge yderst på låget og ind i globelinjen, det giver dybde til øjet. 
 
Trin 3. Brynfarve i naturlig brun fordeles med børste, undgå helt mørke farver til brynene.
 
Trin 4. Blush i varm koralrosa på kinderne giver naturlig glød og friskhed sammen med flot kirsebærrosa farve på læberne.
 
Pailletjakke fra Lollys Laundry, 1.400 kr. Top fra Rue de Femme, 400 kr. Øreringe fra Izabel Camille, 800 kr.
 
 
FRISØRENS BEDSTE TIP
Pias skønne fyldige hår har masser af naturkrøl og klippes til en halvlang page for at udnytte fylden og give mere frisure og karakter til ansigtet. Farven gøres lysere med spil i varme changerende sandblonde farver, som skjuler det matte grå skær. Håret klippes med tunge etager i nakken, som giver flot fylde. Sideskilning og pandehår samles til en flot frisure, der kan varieres med krøller eller mere glat og fyldigt. Michael styler håret fyldigt over rundbørste og former håret godt igennem med stylingproduktet Oribe Royal Blowout for at trække krøllerne let ud og hindre krus.
 
Blazer fra Rue de Femme, 1.000 kr. T-shirt fra Rue de Femme, 400 kr. Bukser fra Heartmade, 2.499 kr. Ørering fra Annilu, 1.000 kr. pr. stk. Ørering fra Pernille Lauridsen, 800 kr. Taske fra Calajade, 2.300 kr. Sneakers fra Notabene, 1.995 kr.
 
 
ADRESSER
Lollys Laundry - 3513 6681, lollyslaundry.dk
Notabene, tlf.3313 3813.
Pernnille Lauridsen, pernillelauridsen.com, tlf. 3314 4002
Notabene, tlf.3313 3813.
Rue de Femme, tlf.8742 8600, ruedefemme.com
Izabelle Camille, tlf.4826 1650
Heartmade, tlf. 3332 0811, heartmade.dk
Dennis Knudsen Private, Studiestræde 57, 1554 København K, tlf. 3314 0222. 
 

Læs mere om: