Mette Bitsch femina makeover
Makeover

Makeover: Hvordan får jeg en mere feminin stil?

42-årige Mette kan lide den enkle og klassiske stil. Hun har en slank, muskuløs skikkelse, der har ændret sig, efter at hun er begyndt at træne en del. Mette elsker farver og vil gerne have mere fokus på det feminine, men hun mangler hjælp til at finde den stil, der passer til hendes type.

METTE FIK EN MAKEOVER MED FEMINA

UDFORDRING: Hvordan får jeg en mere feminin stil?

LØSNING: Bland det feminine med en mere casual stil. Sørg for at have fokus på fine detaljer, og gå efter nedtonede farver.
 
Mette før
 
Hvem: Mette Bitsch, 42 år og fra Holbæk.
Tøjstørrelse/højde/vægt: 36/168/58.
Stil: Klassisk, feminin og enkel.
Børn: En datter på 14 år.
Fritid: Cykler, dyrker yoga og fitness.
Job og uddannelse: Cand.mag. i psykologi, uddannet sygeplejerske, arbejder nu som coach i eget firma.
 
 

Stylistens bedste tip

1. Feminine elementer kan være flæser, plisseringer eller blonder. Lige nu er det flæser, der boomer. Du kan bruge de små flæser på skjorter, bluser eller kjoler, og det er rigtig fint, hvis de bare lige ”titter” frem. Flæser giver også et feminint touch til den klassiske blazer eller et par herrebukser og loafers.
2. Du kan nemt få din ønskede stil, hvis du styler med feminine detaljer eller feminine farver. Når du blander det feminine med en casual stil, giver det et personligt look, hvor du nemt kan skrue op og ned for begge dele.
3. Hvis du plukker lidt i sæsonens trends og farver og styler dem ind i din basisgarderobe, kan du let opdatere din stil.
 
 
Frakke fra Rue de Femme, 1.000 kr. Skjorte fra And Less, 600 kr. Jeans fra M.i.h Jeans, 1.750 kr. Øreringe fra Julie Sandlau, 950 kr. Støvler fra Gardenia, 1.299 kr. Taske fra Rodtnes, 990 kr.
 
LÆS OGSÅ: Kunne du også tænke dig en total makeover med femina? Så se her, hvordan du kommer i betragtning
 

Makeupartistens bedste tip til at lægge en frisk og naturlig makeup

Trin 1. Start med at duppe concealer under øjnene, på næseryggen og i panden. Påfør herefter en silkemat primer i hele ansigtet for at skabe et ensartet og naturligt grundlag for din foundation.
 
Trin 2. Øjenmakeup er ikke helt Mette, men med øjenskygge i kobberbrune nuancer og en blød kobberfarvet streg langs vippekanten ser det naturligt og smukt ud til Mettes blå øjne.
 
Trin 3. Tegn brynene på med en brun farve. Det giver fokus på øjenpartiet. Highlight øjnene med shimmer og rosa-brun skygge i øjenkrogen og under brynene.
 
Trin 4. Afslutningsvis er contouring i guldrosa på kæbelinje og pande perfekt til at skabe smuk glød i ansigtet. Brug solskinspudder på de flotte kindben. Rund af med afdæmpet rosa gloss på læberne.
 
Øreringe fra Maanesten, 450 kr. Top fra Plus fine, 599 kr.
 
LÆS OGSÅ: Makeover: Hvordan bliver jeg feminin uden at blive for fin?

Frisørens bedste tip

Mettes kraftige hår har en let grålig fremtoning, og en lysere tone vil give mere friskhed og spil. Den korte pagefrisure med form, fylde og lethed giver personlighed og mange stylingmuligheder. Style frisuren fyldig med midterskilning.
 
Skjorte fra Just, 599 kr. Strik fra Pieces, 299 kr. Bukser fra Whyred, 1.300 kr. Øreringe fra Jane Kønig, 900 kr. Taske fra ATP Atelier, 2.900 kr. Støvler fra Shoe The Bear, 1.199 kr. Fingerringen er Mettes egen. 
 

Adresseliste

Custommade, tlf.3582 3053.

Jane Kønig, janekoenig.com

Stella Nova, tlf.3330 8989.

Zoey, zoye.dk

kenzina.com

Kokoon, tlf. 5382 2403, kokoon.dk

Lollys Laundry, tlf. 3591 5000.

Unisa-europa.com

Dennis Knudsen Private, Studiestræde 57, 1554 København K. Tlf. 3314 022. 

Philip B, tlf. 7027 4600.

Lancôme, tlf. 4324 6484.

 

KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt

 
Læs mere om: