Mode

Badedragt der slanker

Savner du en badedragt, der slanker, støtter og former din krop? Så se med her!

Få en badedragt der slanker

 

Du er på udkig efter en badedragt der slanker, støtter, strammer op samt holder brysterne oppe og maven inde, ikke sandt?

Lad os først og fremmest være helt ærlige, der findes ikke en badedragt der gør dig tynd, men der findes badedragter, der er konstruerede til at have en slankende og opstrammende effekt.

 

Det er den type badedragter, der er de fleste kvinders drøm og som gør, at vi kan gå frygtløse i poolen, på stranden og i spa’en - velvidende at vi ser fantastiske ud og ligner den bedste udgave af os selv!

 

Find et stort udvalg af badedragter her

 

Shapewear som badetøj

badedragt der slanker før efterShaping badetøj ændrer ikke din krop, men det fremhæver og former de helt rigtige steder, så du ikke skal bekymre dig om, om du får fire baller eller at brystvorterne synes igennem det tynde materiale. Med denne type badedragt der slanker og former, er der tænkt på os kvinder hele vejen igennem - og det kan man både se og mærke i slutproduktet.

Der er ikke tale om magi, men derimod tale om en speciel type shaping-badedragt hvis formål, udover at være en veldesignet badedragt i høj kvalitet, er at fungere som shapewear. Det er en bevidst shaping af kroppen der gør, at badedragten holder på maven eller skjuler maven om man vil, støtter brysterne med en indbygget bøjle BH, og så er der, alt afhængigt af ønsker og behov, mulighed for at nedtone lår og numse - dé valg afhænger af, hvilken model man køber.

 

Badedragt der slanker, også kaldet Miraclesuit

Så hvad er det for en badedragt med slankende effekt, vi taler om? Mærket hedder Miraclesuit, og det er blevet hyldet af kvinder verden over som fortæller, at de endelig kan føle sig godt tilpas i badetøj. Miraclesuit er endda blevet hyldet af Topmodel-mama Tyra Banks i hendes eget talkshow - og det er en udtalelse der luner fra en selvsikker dame med skønne kvindelige former.

 

Se videoerne med før og efter Miraclesuits badedragt


 

Miraclesuit har designet en række forskellige modeller af deres slanke badedragter, og deres motto er, at du med et Miraclesuit på kan synes 5 kg lettere end med en almindelig badedragt. På engelsk lyder det, “Look 10 pounds lighter in 10 seconds”.

Denne type af badedragt er lavet af et materiale, der kaldes for Miratex, som er en blanding af nylon og spandex (ligesom shapewear). Du vil ikke opleve ubehag ved at have denne opstrammende badedragt på, men du vil derimod nok opleve, at du vil føles mere tilpas og selvsikker i badetøjet end nogensinde før - og selvsikkerhed smitter af på din fremtræden udadtil!  

 

Miraclesuits badedragt i forskellige designs

Af og til oplever man, at denne specielle typer af mode kun kommer i et meget begrænset design-udvalg, men det er altså ikke tilfældet med disse skønne, opstrammende badedragter fra Miraclesuit.

De designer til alle os forskellige kvinder, hvad end vi har store bryster, der har brug for støtte og at blive holdt oppe i form af en indbygget pushup BH, slapt maveskind efter et vægttab eller appelsinhud på ballerne, som vi gerne vil nedtone. 

 

Find en badedragt der slanker: Se hele udvalget

 

 

Læs mere om: